Zit je vast in je werk? In 1 sessie de rem er af!

Leer welke ingrediënten voor jou bepalen of een werkplek/functie/cultuur/organisatie bij jou past

Zit je vast in je werk? In 1 sessie de rem er af!

Vind je het lastig om de volgende stap in je werk te zetten? Heb je behoefte aan snel tot de kern komen en houd je er van om op een nuchtere, doortastende en praktische manier aan de slag te gaan, dan is deze succesvolle sessie iets voor jou.

Eén sessie van 4 uur is genoeg!

Door snel te analyseren, logisch te ordenen en te focussen op wat voor jou klopt, help ik je om in beeld te krijgen waar de kansen en mogelijkheden zitten in jouw zoektocht. Je blijft dicht bij jezelf en komt bij heldere antwoorden die écht van jou zijn. Je weet wat je wil en hebt zin om direct in actie komen.

Ben je nieuwsgierig of dit iets voor jou is? Bel of mail mij. Mijn telefoonnummer is 06 191 86 311 en mijn mailadres is sophie@sophiekroon.nl

De kosten voor deze individuele sessie zijn €350,- incl. btw als je zelf betaalt en €500,- excl. btw als je werkgever betaalt. De meeste werkgevers hebben budget beschikbaar voor opleiding en ontwikkeling van hun medewerkers.

Voor meer info kun je ook kijken op http://sophiekroon.nl/workshop-ontsteek-je-eigen-vuur-2/

Ervaringen van: Petra (46 jaar), manager: “Wat een goede keus om deze sessie bij Sophie te volgen! Ik had behoefte aan focus bij mijn zoektocht naar een nieuwe baan. Sophie was 4 uur lang mijn spiegel en dat gaf mij richting. Die nieuwe werkplek vond ik daarna snel!”

Bob (40 jaar), docent: “Het is erg fijn om op een rijtje te hebben wat ik te bieden heb. Het maakt dat ik tijdens het solliciteren dicht bij mezelf kan blijven en dat geeft vertrouwen.”

Geplaatst op donderdag 15 november 2018.

Over Sophie Kroon Coach in Werk

Dit bericht is geschreven door Sophie Kroon Coach in Werk. Het bedrijf valt onder coaching uit Zwolle. Trefwoorden van Sophie Kroon Coach in Werk uit Zwolle : coach in werk, werkcoaching, werkcoach, loopbaancoach, loopbaancoaching, workshop werkcoaching, sparringpartner werk, loopbaantraject coaching,.

Lees meer over Sophie Kroon Coach in Werk.