Slechte leden administratie lijdt tot verlies leden en inkomsten

Stichtingen, verenigingen en organisaties met leden die moeite hebben met het behouden van leden geven toe dat de middelen voor registratie, incasso en het beheer onvoldoende zijn of te veel tijd in beslag nemen. Dit leidt in 60% van de gevallen tot een opzegging of het niet verlengen van een lidmaatschap.

Het organiseren van een goed systeem dat registreren en behouden van leden mogelijk maakt is nu beschikbaar. MemberFirst is een webapplicatie dat volledig via het internet benaderbaar is. Dit systeem is ook interessant voor organisaties met weinig leden, of startende organisaties. Het innen van de lidmaatschap gelden is een tijdrovende klus MemberFirst integreert met iDEAL, PayPal (+creditcard) en éénmalige incasso. Deze online (directe) betaling zorgt voor een minimaal debiteurenbeheer.

Moeite met het verwerken van een registratie, mutatie of incasso van leden? Dan wordt het tijd om uw ledenadministratie efficiënt en online in te richten. http://www.tryfirst.nl/MemberFirst_nl.html

Geplaatst op dinsdag 23 oktober 2007.

Over TryFirst

Dit bericht is geschreven door TryFirst. Het bedrijf valt onder automatisering uit Zwolle. Trefwoorden van TryFirst uit Kampen : .

Lees meer over TryFirst.