Relatieproblemen oplossen?

Praktijk de Kapstok biedt maatwerk bij relatieproblemen aan.

Relatieproblemen oplossen?

Een echtpaar dat bij mij komt voor relatie therapie heeft al een aantal dappere stappen gezet. Ze hebben zich individueel en als stel gerealiseerd dat het niet meer lekker loopt in hun relatie.

Vaak hebben ze zelf al naar wegen gezocht om elkaar weer te vinden en ontdekten ze dat dit niet voldoende helpt. Ze zijn gaan zoeken naar hoe dan wel, hebben op internet gezocht, soms wat rond gevraagd, en dan hebben ze de moed om contact te zoeken met mij of een collega therapeut.

Als ze met z’n tweeën voor het eerst bij mijn spreekkamer binnen komen vind ik het helden dat ze aan durven om samen te komen. Dat ze de stap zetten om over iets privés en intiems te praten met een derde.

Voor mij een motivatie om daar heel secuur mee om te gaan en te zoeken naar een passende manier om met ieder echtpaar te zoeken naar wat voor hen werkt! Geen algemeen verhaal, maar echt maatwerk.

Als jullie relatie niet lekker loopt zijn jullie van harte welkom voor eigen maatwerk bij praktijk de Kapstok.

Geplaatst op donderdag 26 november 2020.

Over PRAKTIJK de kapstok

Dit bericht is geschreven door PRAKTIJK de kapstok. Het bedrijf valt onder coaching uit Zwolle. Trefwoorden van PRAKTIJK de kapstok uit Dalfsen : coaching praktijk, coaching met christelijke achtergrond, opvoedcoach, opvoedondersteuning, individuele gesprekken ouders, kindercoach, hulpverlening voor veilige basis, goed voor jezelf kunnen zorgen.

Lees meer over PRAKTIJK de kapstok.