Over: Ouders en Leerkrachten

Wat kun je ouders meegeven op een ouder/informatieavond?

Over: Ouders en Leerkrachten

Wederzijds begrip (Te mooi om waar te zijn? Dat zou wel eens dik mee kunnen vallen!) De 'Wereld van Verschil' heeft al heel veel goed werk gedaan. Aan de hand van het landschap van je gedrag op NEGEN VIERKANTE METER is gedrag voor iedereen te begrijpen. 'Impact door eenvoud' is de leus en als je binnenkort een ouder-, of een informatieavond hebt en je zoekt nog iets leuks, let me know! Het kan namelijk ook wel eens een geweldig leuke avond worden.

Waarom gedraagt de één zich vaak druk, onpersoonlijk en afwezig? Waarom gebruikt de ander allerlei afk. en wil ze alles weten en bewijzen? Sommigen voelen met iedereen mee en willen ook alles voor elkaar oplossen. Anderen zijn altijd supercreatief en gaan vloeiend om met heel veel mensen.

Coachvoordeleerkracht.nl biedt u een avond, of een deel van een avond, die u niet snel zult vergeten. Gedrag is namelijk overal en iedereen heeft er wel eens last van. Ik gedraag me wel maar zij.... Waarom blijven we met elkaar botsen, spreken we ons niet uit, hoewel het antwoord zo eenvoudig is? Ik ben géén psycholoog of orthopedagoog.

maar als teamtrainer (en leerkracht) kan ik u wel veel vertellen over normaal gedrag van 'normale' mensen. De informatie berust op de DISC-gedragsstijlen, dit is een gevalideerde test voor persoonlijke groei en teamontwikkeling.

Geplaatst op maandag 11 september 2017.

Over Coach voor de leerkracht

Dit bericht is geschreven door Coach voor de leerkracht. Het bedrijf valt onder coaching uit Zwolle. Trefwoorden van Coach voor de leerkracht uit Zwolle : teamtraining, DISC, gedrag, leerkracht training, leerkracht coaching, coaching startende leerkracht, coaching van leerkrachten, hulp voor startende leerkracht, bedrijfscoach, bedrijfscoaching, schoolcoaching, schoolcoach, onderwijs coaching, onderwijs coach, coaching voor onderwijzers, team.

Lees meer over Coach voor de leerkracht.