NIEUW: DUO-Massage

Met zijn 2 tegelijk een ontspannen massage ondergaan

NIEUW: DUO-Massage

Duo-massage:

Is samen genieten van een heerlijke massage Lijkt het je leuk om samen met je partner, vriend, vriendin of dochter tegelijk te worden gemasseerd en na afloop, heerlijk warm, samen nog even liggen na te genieten? Allebei gemasseerd worden in dezelfde ruimte en samen lekker ontspannen . In mijn praktijk Bodyvoice is dat mogelijk door een masseur en een masseuse. Samen hebben we een schat aan massagekennis en ervaring in huis om aan al jullie wensen te kunnen voldoen.

Wij beginnen een duo-massage met een kennismaking en het wensenlijstje . Daarbij bespreken we jullie wensen en onze mogelijkheden Je kunt allebei voor dezelfde massage kiezen, maar ook kan ieder voor een andere massage kiezen. Beide massages worden afgestemd op dezelfde tijdsduur. Een ideaal ontspannen cadeautje

Geplaatst op dinsdag 13 oktober 2020.

Over Massagepraktijk Bodyvoice

Dit bericht is geschreven door Massagepraktijk Bodyvoice. Het bedrijf valt onder massage uit Zwolle. Trefwoorden van Massagepraktijk Bodyvoice uit Hasselt : massagepraktijk, masseur/masseuse , DUO-massage, Ontspanningsmassage, Klachtgerichte massage, Energetische Massage, klassieke massage, hot-stone massage, Voetreflex massage, buik massage, Haptische lichaams massage, Triggerpoint massage.

Lees meer over Massagepraktijk Bodyvoice.