Mijn missie: vervolg je weg na letselschade

Hopelijk blijft het je bespaard. Maar soms ben je nét op het verkeerde moment op de verkeerde plaats.

Mijn missie: vervolg je weg na letselschade

Dat overkwam Peter, die mij belde vanuit het revalidatiecentrum.

“Ik liet de hond uit en werd pal voor ons huis op het zebrapad aangereden. De automobilist had bevroren ruiten en zag mij niet”, vertelde hij ontzet. “Nu lig ik in de Vogellanden met een gecompliceerde beenbreuk. Ik kan mijn zaak niet runnen, mijn vrouw niet helpen met de zorg voor onze dochters, de hond niet uitlaten…niets!”

Peter voelde zich machteloos en bang.

Ik ging direct naar het revalidatiecentrum en besprak met Peter wat hij nodig had om zijn ongerustheid weg te nemen, zodat hij kon herstellen. Ik legde contact met de verzekeraar van de automobilist die hem had aangereden. Deze erkende de aansprakelijkheid en ik regelde een voorschot op de schade. Hiermee kon een vervangende leidinggevende worden ingezet in de zaak en huishoudelijke hulp om het gezin te ondersteunen.

Zo stelde ik Peter in staat zijn leven ondanks het letsel zo goed mogelijk voort te zetten. Het duurde nog even voordat Peter weer helemaal op de been was, maar dit is precies waar ik als letselschadespecialist voor ga: mensen helpen hun leven op te pakken na een ongeluk. Voor het geld hoef je het niet te laten. Als er een aansprakelijke partij is, worden de kosten van de advocaat in de regel vergoed door de verzekeraar.

Kijk voor meer informatie op www.magnaletselschade.nl of bel: 06-25051395.

Geplaatst op dinsdag 16 februari 2021.

Over Magna Veldhuysen Letselschadeadvocaat

Dit bericht is geschreven door Magna Veldhuysen Letselschadeadvocaat. Het bedrijf valt onder advocaat uit Zwolle. Trefwoorden van Magna Veldhuysen Letselschadeadvocaat uit Zwolle : letselschadeadvocaat, bedrijfsongeval, hulp na een medische misser, begeleiding na letselschade, advocaat voor letselschade, expert in letselschade, begeleiding na een bedrijfsongeval, leven na letselschade.

Lees meer over Magna Veldhuysen Letselschadeadvocaat.