Leren luisteren naar je lijf.

Je hoofd kan soms heel druk bezig zijn. Beter contact krijgen met je lichaam kan zorgen voor meer vitaliteit, vrijheid en eigen wijsheid.

Leren luisteren naar je lijf.

In je leven maak je van alles mee. De ene keer mooie en de andere keer moeilijke ervaringen. Je lichaam slaat ervaringen op, in het weefsel van je lichaam. Als een soort archief, onthoudt je lichaam de ervaringen. Vooral de herinneringen en gevoelens die heel moeilijk voor je zijn geweest. Ze wachten tot er een moment komt, dat er wel ruimte is. In de bezigheden van elke dag is het vaak lastig om hier aandacht aan te geven. Vaak komt er een moment in je leven dat je niet anders kunt. Je wordt nagenoeg gedwongen wordt om stil te staan, en je archief te openen.? Hoe kun je dat archief dan openen? Door te leren voelen in je lichaam. Wat ervaar je daar en hoe voelt dat voor jou? Je onderzoekt wat jouw lichaam je eigenlijk vertelt. Zo krijg je misschien al buikpijn of een zere nek, als je alleen al denkt aan een moeilijke ervaring. Het heeft dan vooral een open en onderzoekende houding nodig.

Dat kun je misschien een stukje alleen doen of samen met een vertrouwd persoon. Als je hierin professionele begeleiding wilt, dan kan dat bij LichamelijkerWijs, een praktijk voor Rebalancing van Paula Roosjen. Je krijgt hier begeleiding bij het onderzoeken van jouw lichamelijke signalen, door aanraking kan je deze beter opmerken en er met je aandacht bij blijven.

Wat het openen van jouw archief je oplevert? Je lichaam kan (weer) meer ontspannen, wordt zachter en soepeler, gaat stromen, je voelt beter wat klopt voor jou en wat jij verlangt. Zo ervaar je weer meer vitaliteit, vrijheid en je eigen wijsheid. Ben je nieuwsgierig naar wat jouw lichaam je te vertellen heeft? Maak een afspraak via paula@lichamelijkerwijs.nl of kijk op www.lichamelijkerwijs.nl

Geplaatst op zondag 2 december 2018.

Over LichamelijkerWijs

Dit bericht is geschreven door LichamelijkerWijs. Het bedrijf valt onder massage uit Zwolle. Trefwoorden van LichamelijkerWijs uit Zwolle : rebalancing, praktijk voor rebalancing, rebalancing therapie, rebalancing therapeut, rebalancer, rebalancing sessie, therapie sessie, praktijk voor therapie, vitaliteit, evenwicht, ruimte, ontspanning, rust, voelen.

Lees meer over LichamelijkerWijs.