hand-voetmassage

Ik ben Annet van Prooijen en ik ben masseur / reiscoach van beroep.

hand-voetmassage

Ik bied hand-voetmassage omdat mensen dat als prettig ervaren en ik heb er voor geleerd. Nadien ga ik dan met deze klanten op reis door Nederland, België en Duitsland omdat dit een ander project is. Dit valt onder de naam www.annetreiscoach.nl.

Mensen komen bij mij voor een afspraak. Eerst heb ik een intake gesprek. Het intake gesprek duurt 30 minuten en de investering is €20 euro voor het intake gesprek. De behandeling wordt nadien besproken en er wordt een offerte mee gegeven of opgestuurd.

Aan de hand van een tabel onderzoek ik welke klachten de klant heeft en hoe ik daar bij kan ondersteunen. Dat kan zijn massage, reflexologie of triggerpoint. Maar ook aan de hand van diverse coaching tools.

Mensen komen regelmatig terug en beoordelen mijn werk met het cijfer 9. Nadien willen ze meer weten over de excursies die ik aanbied. Vooral het persoonlijk contact vind ik erg belangrijk.

Voor meer informatie www.annetreiscoach.nl en www.hand-voetmassage.nl

Geplaatst op maandag 25 maart 2019.

Over Dereizendegezondheidsadviseur.nl

Dit bericht is geschreven door Dereizendegezondheidsadviseur.nl. Het bedrijf valt onder reisbureau uit Zwolle. Trefwoorden van Dereizendegezondheidsadviseur.nl uit Zwolle : stressbeheersing, gewichtsbeheersing, gezond bewegen, gezond wonen, gezond slapen, ontspannende handmassage, ontspannende voetmassage, gezondheidsadvies, gezondheidsadviseur,.

Lees meer over Dereizendegezondheidsadviseur.nl.