Golfschoenen kopen? Ruime collectie topmerken

Golfcenter Sporthaantje heeft zowel in filiaal Drachten als ook in Zwolle een grote afdeling golfschoenen en golflaarzen.

Golfschoenen kopen? Ruime collectie topmerken

Golfschoenen in een ruime collectie van topmerken. Voor heren en dames bieden wij een ruime keuze aan grote merken zoals: Adidas-Duca del Cosma-Ecco-Footjoy-Under Armour-Sketchers.

Omdat schoenen per merk verschilt in pasvorm en maatvoering, verkopen wij schoenen liever niet online. In plaats daarvan is het beter om naar 1 van onze vestigingen te komen, zodat wij u goed kunnen adviseren en u met perfect zittende schoenen naar huis gaat. Wilt u schoenen toch graag opgestuurd hebben, bel of mail dan even voor de aanwezige voorraad en dan regelen we dat met u.

Ook voor mensen met “moeilijke voeten” is de slagingskans bijna 100% middels het programma van Footjoy – Myjoys. Ons door Footjoy en u…..opgeleid personeel, helpt u graag om de juiste keus te maken.

https://sporthaantje.com/producten/golfschoenen/

Geplaatst op donderdag 21 april 2022.

Over Golfcenter Sporthaantje

Dit bericht is geschreven door Golfcenter Sporthaantje. Het bedrijf valt onder sportkleding uit Zwolle. Trefwoorden van Golfcenter Sporthaantje uit Zwolle : golfcenter, golfclubs, golftassen, golftrolleys, golfkleding, golfaccessoires, golfhandschoenen, golfschoenen, golfaccessoires, golfballen, golfles, golfles FLIGHTSCOPE X2, golfartikelen, clubfittingruimte, golf clubfitting, reparatie golfartikelen, inruilen golfclubs,.

Lees meer over Golfcenter Sporthaantje.