Geluksdag Voeding & Verleiding

In samenwerking met Dubbel Geluk Coaching bied ik je op regelmatige basis een geluksdag aan.

Geluksdag Voeding & Verleiding

Geluksdag Voeding & Verleiding

In samenwerking met Dubbel Geluk Coaching bied ik je op regelmatige basis een geluksdag aan. Deze geluksdag die de naam heeft Voeding & Verleiding staat de hele dag in het teken van eten en jouw gedrag. Onderwerpen als gezonde voeding, voedingsstoffen, de instinkers, suiker vriend of vijand en hoe verander je je eigen gedrag komen aan bod. De dag is inclusief lunch en duurt van 9.30-16.00 en kost €99.00. De eerst volgende geluksdag vindt plaats op 15 september. Aanmelden kan hier

Kinderen

Ook voor kinderen en jongeren met overgewicht is er een speciaal programma. Een traject dat door kind en ouder samen wordt gevolgd, zodat het hele gezin betrokken wordt bij de begeleiding.

Kids traject 6-12 jaar. Kanjer traject 13-18 jaar.

Starten met deze vorm van begeleiding kan op ieder moment. Kosten voor een traject bedragen €245.00 (bij betaling ineens) of drie termijnen van €86.50 Wil je meer weten over kinderen en overgewicht? Klik dan hier.

Twijfel je?

Weet je niet zo goed welke vorm van begeleiding voor jou geschikt is? Maak dan een afspraak voor een gratis intake gesprek. Alle mogelijkheden worden dan nogmaals uitgelegd en besproken en samen kijken we dan welke begeleiding bij jou past. Maak meteen een afspraak of bel direct 06-42892571 en twijfel niet langer.

Geplaatst op donderdag 24 augustus 2017.

Over Voedingsadviescentrum Zwolle

Dit bericht is geschreven door Voedingsadviescentrum Zwolle. Het bedrijf valt onder gezondheidscentrum uit Zwolle. Trefwoorden van Voedingsadviescentrum Zwolle uit Zwolle : overgewicht, verantwoord afvallen, dieet advies, voedingsconsulente, afvallen met coach, Voedingsadviescentrum, gezonde leefstijl, overgewicht kinderen.

Lees meer over Voedingsadviescentrum Zwolle.