Gaat u mee?

Dagtrips+

Gaat u mee?

Als reiscoach organiseer ik dagtrips door heel Nederland. Afgelopen weekend ben ik met een groep naar Sint Pitter geweest in Grouw. Sint Pitter komt altijd op 21 februari maar door dat het dan vakantie is kwam hij afgelopen zaterdag al met heel veel cadeautjes voor de kinderen.

De legende zegt dat hij kwam wanneer de vissers weer met hun werk begonnen en weer de zee op gingen. Dan kwam Sint Pitter om de kinderen te trakteren. Hij heeft altijd 1 Piet bij zich. Aan het einde van het feest is deze Piet verdwenen in het niets. Komt later dan weer met een flits terug. Heel Grouw viert deze happening.

En op de zondag ben ik met een groep naar het oude dierenpark geweest in Emmen waar in de avond een wandeling plaats vond. De wandeling stond in het kader van de overledenen. Heel bijzonder.. Er worden ook dagtrips georganiseerd voor ondernemers en zzp-er. Voor meer informatie www.annetreiscoach.nl ©

Geplaatst op maandag 11 februari 2019.

Over Dereizendegezondheidsadviseur.nl

Dit bericht is geschreven door Dereizendegezondheidsadviseur.nl. Het bedrijf valt onder reisbureau uit Zwolle. Trefwoorden van Dereizendegezondheidsadviseur.nl uit Zwolle : stressbeheersing, gewichtsbeheersing, gezond bewegen, gezond wonen, gezond slapen, ontspannende handmassage, ontspannende voetmassage, gezondheidsadvies, gezondheidsadviseur,.

Lees meer over Dereizendegezondheidsadviseur.nl.