CHAMP DOGFOOD -Zwolle-Dalfsen-Nieuwleusen

Champ Dogfood is high performance hondenvoer voor alle honden! Professionals in meer dan 20 landen vertrouwen op de kracht en de kwaliteit van CHAMP Dogfood.

CHAMP DOGFOOD -Zwolle-Dalfsen-Nieuwleusen

CHAMP Dogfood is een complete lijn hoogwaardig premium hondenvoer en door voedingsexperts dusdanig samengesteld dat de voeding op de juiste manier omgezet wordt in bruikbare energie. Stuk voor stuk sluiten onze producten daarom perfect aan bij de voedingsbehoeften van elk type hond. Van CHAMP Starter voor puppies, tot CHAMP Zalm/Rijst voor honden met huidproblemen. Het leveren van een gewaarborgde, constante kwaliteit en voedselveiligheid is cruciaal voor de gezondheid van eenhond. We produceren onder de strengste HACCP normen en voegen geen soja, geur-, kleur- en smaakstoffen toe. Alle ingrediƫnten worden vooraf streng gecontroleerd. Elk onderdeel is traceerbaar en zelfs voor menselijke consumptie geschikt. Hondensporters, fokkers, dierenpensions en hondenbrigades van overheden, het leger, hulphonden, de politie en bewakingsdiensten in meer dan 20 landen eisen dat van ons. Ze vertrouwen dagelijks blind op de kracht van CHAMP dogfood. En dat kunt u ook doen. Het geheim van CHAMP DOGFOOD....? Ons geheim is dat we heel goed luisteren naar wat hondenbezitters willen: een hoogwaardig premium hondenvoer dat voldoet aan de strenge eisen en toch betaalbaar is. CHAMP Dogfood is door voedingsexperts dusdanig samengesteld, dat de voeding op de juiste manier omgezet wordt in bruikbare energie. Stuk voor stuk sluiten onze producten daarom aan bij de voedingsbehoeften van elk type hond. Alle ingrediƫnten die we verwerken in ons voer hebben een specifiek doel. We produceren onder de strengste HACCP normen en geven duidelijk aan hoeveel echt vlees er in onze producten zit verwerkt, 16% in onze Basic, 28% in onze Regular Extra en 37% in onze Performance brok. Daarbij hanteren we de hoogst mogelijke verteringsgraad en voegen Johannesbrood toe voor een vaste ontlasting. CHAMP bevat geen soja, geur-, kleur-, en smaakstoffen. Smaaktests met grote groepen honden, hebben aangetoond dat bijna 80% van de honden CHAMP verkiest boven andere merken

.CHAMP Dogfood staat garant voor betaalbaar, veilig, kwalitatief hoogstaand hondenvoer met een hoge acceptatiegraad

Geplaatst op maandag 25 september 2017.

Over Hondenbrok

Dit bericht is geschreven door Hondenbrok. Het bedrijf valt onder dierverzorger uit Zwolle. Trefwoorden van Hondenbrok uit Zwolle : Champ Dogfood producten, hondenbrok ook voor professionals/kennels, high performance dogfood, dogfood, hondenvoer bestellen, hoogwaardig hondenvoer, hondenbrok, hoogwaardige hondenbrok,.

Lees meer over Hondenbrok.