CHAMP DOGFOOD -Zwolle-Dalfsen-Nieuwleusen

Hoogwaardig premium hondenvoer tegen een betaalbare prijs!

CHAMP DOGFOOD -Zwolle-Dalfsen-Nieuwleusen

Het geheim van CHAMP DOGFOOD We hebben geen geheim, maar we denken dat de meeste hondenbezitters een hoogwaardig premium hondenvoer willen tegen een betaalbare prijs. We luisteren goed naar wat onze afnemers willen. Bovendien zijn onze producten van een erg hoge kwaliteit. Doordat we leveren aan overheden moet Champ Dogfood immers voldoen aan de hoogste eisen die gesteld worden. En wat goed is voor diensthonden die moeten presteren onder de zwaarste omstandigheden, is ook goed voor uw hond thuis.

Ook de honden zijn overtuigd: meer dan 80% van de honden vindt Champ Dogfood lekkerder dan de bekende A-merken! Doordat we, nadat de brok geproduceerd is, er nog een vleessausje op doen, scoren we wat betreft acceptatie beduidend beter dan de concurrentie. Je kunt wel een heel goede brok maken maar de honden moeten het wel lusten!

Geplaatst op maandag 21 augustus 2017.

Over Hondenbrok

Dit bericht is geschreven door Hondenbrok. Het bedrijf valt onder dierverzorger uit Zwolle. Trefwoorden van Hondenbrok uit Zwolle : Champ Dogfood producten, hondenbrok ook voor professionals/kennels, high performance dogfood, dogfood, hondenvoer bestellen, hoogwaardig hondenvoer, hondenbrok, hoogwaardige hondenbrok,.

Lees meer over Hondenbrok.