Bubbling therapy

Bubbling therapy bij Dereizendegezondheidsadviseur.nl.

Bubbling therapy

Bellen blazen is een activiteit die de meeste kinderen en volwassenen leuk vinden. Hierdoor worden er meer spieren van de romp gebruikt die op hun beurt zorgen voor extra houdings- en bewegingsgevoel van de romp. Deze houdings-, bewegings- of proprioceptie informatie helpt om beter de aandacht te kunnen richten. Het is een activiteit die geschikt is om af en toe te doen.

U kunt de bellen niet alleen wegblazen maar ook de problemen kunt u wegblazen. Dus een goede methode om meer ontspanning te ervaren bij burn out en stressklachten.

Het bellen blazen is een activiteit die heel goed gecombineerd kan worden met het zitten op een bal. Wanneer ik de bellenblaas geef aan een klant is dat al de eerste glimlach die ik ontvang.

Het roept positieve emoties op. Het is een oefeningen. Daarnaast leert het gecontroleerd ademhalen: Buikademhaling is de basis van goed bewegen. Juiste balans tussen Co2 en zuurstof. **Het zorgt voor stabiliteit in de rug.

**Zorgt voor beweeglijkheid in de bovenrug.

**Ondersteunt darmperistaltiek.

**Doorbloeding in de benen.

Het staat in verbinden met ons hele lichaam en systemen die er voor kunnen zorgen dat we kunnen bewegen.

Geplaatst op maandag 24 juni 2019.

Over Dereizendegezondheidsadviseur.nl

Dit bericht is geschreven door Dereizendegezondheidsadviseur.nl. Het bedrijf valt onder reisbureau uit Zwolle. Trefwoorden van Dereizendegezondheidsadviseur.nl uit Zwolle : stressbeheersing, gewichtsbeheersing, gezond bewegen, gezond wonen, gezond slapen, ontspannende handmassage, ontspannende voetmassage, gezondheidsadvies, gezondheidsadviseur,.

Lees meer over Dereizendegezondheidsadviseur.nl.