Blog Annetreiscoach.nl - travelcoach.com

Excursie in Zwolle

Blog Annetreiscoach.nl - travelcoach.com

Leuke excursie gedaan in Zwolle. En het was fantastisch. Grote deelname ondanks het minder mooie weer. We zijn langs de Sassenpoort gewandeld en ik heb verteld dat de stadspoort de stadsmuur van Zwolle is een stadspoort die werd gebouwd eind van de 14e en begin van de 15e eeuw als onderdeel van de stadsverdedigingswerken. De architect is onbekend. Voor de bouw is veel natuursteen gebruikt, met name trachiet en turfsteen. De Sassenpoort behoort tot de Top 100 van de Rijksdienst voor Monumentenzorg.

De excursies zijn ook goed voor mensen die een verandering in hun baan willen. Of die op een ontspannen manier in beweging willen zijn. Ik reis door het hele land.

Geplaatst op dinsdag 19 maart 2019.

Over Dereizendegezondheidsadviseur.nl

Dit bericht is geschreven door Dereizendegezondheidsadviseur.nl. Het bedrijf valt onder reisbureau uit Zwolle. Trefwoorden van Dereizendegezondheidsadviseur.nl uit Zwolle : stressbeheersing, gewichtsbeheersing, gezond bewegen, gezond wonen, gezond slapen, ontspannende handmassage, ontspannende voetmassage, gezondheidsadvies, gezondheidsadviseur,.

Lees meer over Dereizendegezondheidsadviseur.nl.