Animo retreat - Colombia - 14 / 20 november 2018

Een week waarin yoga, junglewandelingen en coaching worden gecombineerd in de magische Colombiaanse jungle, ervaar flow en kom in verbinding!

Animo retreat - Colombia - 14 / 20 november 2018

Animo! Retreat in Colombia - van 14 tot en met 20 november 2018! Kies jij voor een magische ervaring in de jungle van Colombia? Yoga, wandelingen, coaching en meer worden gecombineerd om flow te ervaren en in verbinding te komen. Ideaal is dit retreat te combineren met een bezoek aan het prachtige Colombia - on onontdekt, gevarieerd en veilig land. Animo - bezieling, levendigheid, moed, enthousiasme, passie!

Wij, Annemieke van Avanz Coaching en Wendy verwelkomen je met veel animo. We begeleiden je gedurende het retreat en kunnen je als nodig ook van reisadvies voorzien gezien we jarenlange ervaring hebben als reisbegeleiders in LatijnsAmerika. Wendy is yogadocent en lichaamsbewustzijn is haar passie. Annemieke is transformatief coach en trainer. Samen zorgen we voor een mooie energie en creƫren we de omgeving zo dat jij het beste uit jezelf kan halen. Interesse? Neem contact op. Betaal 200 euro aan en je plekje is bevestigd. De investering is 600 voor de gehele week waarin overnachtingen en meeste maaltijden inbegrepen zijn, naast deelname aan het gevarieerde retreat programma.

Tijdens de week is er dagelijks een mooi programma, waar ook ruimte is voor eigen invulling om een duik te nemen in de rivier La Danta, boekje lezen in je hangmat of andere wonderen van de jungle omgeving te verkennen.

Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen proces en de reis van en naar locatie - Tayrona Paradise, nabij gelegen het bekende Nationale Park Tayrona aan de Caribische Zee. Animo!

Geplaatst op dinsdag 17 juli 2018.

Over Avanz Coaching & Training

Dit bericht is geschreven door Avanz Coaching & Training. Het bedrijf valt onder coaching uit Zwolle. Trefwoorden van Avanz Coaching & Training uit Zwolle : personal coach, personal coaching, persoonlijke coaching, bewustzijn coaching, individuele coachsessies, individuele coaching, individuele trainingen, energetische coaching, energetische coach,.

Lees meer over Avanz Coaching & Training.