Yelloo Materieeldienst B.V. in Hattemerbroek

Stalen steigers huren? Bel Yelloo!

Over Yelloo Materieeldienst B.V.

Yelloo Materieeldienst B.V. valt onder de rubriek verhuur in Zwolle.

Bent u als bedrijf zijnde op zoek naar een verhuurbedrijf voor uw steigers of bouwliften? Dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres!

Naast het verhuren van bouwmaterialen aan bedrijven bieden wij ook onderhoudswerkzaamheden en service aan welke door speciaal opgeleide monteurs zullen worden uitgevoerd.

Het steigermateriaal, de hangbruginstallaties en bouwliften hebben we dan ook zelf in onderhoud. Uiteraard onderhouden wij niet alleen ons eigen materiaal maar ook het materiaal van onze klanten!

Heeft u een speciaal project of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek. Wij zullen samen gaan kijken naar uw wensen en de mogelijkheden.

Wij verhuren;

* Aluminium Steigers

* Bouwliften

* Stalen Steigers

* Hangbruggen

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens. Wij staan u graag te woord!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Yelloo Materieeldienst B.V. uit de rubriek verhuur uit Zwolle is gevestigd aan de Duurzaamheidstraat 88 in Hattemerbroek. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 038-4603040.

Diensten en producten voor verhuur

Trefwoorden die horen bij Yelloo Materieeldienst B.V. zijn o.a. :