Wereldfietsen in Zwolle

Wereldfietsen: Professionele fietsenmaker.

Over Wereldfietsen

Wereldfietsen valt onder de rubriek fietsen in Zwolle.

Bent u opzoek naar een nieuwe fiets of is u fiets kapot? Dan bent u bij Wereldfietsen aan het juiste adres. Wereldfietsen kan uw fiets repareren. Daarnaast levert Wereldfietsen u nieuwe en tweedehands fietsen.

De bedenkers van de handige bakfiets 'Diezr' zijn Gijs van Wereldfietsen en Elmer van Meubelmaker. Voor iedereen is het mogelijk om met een bakfiets te fietsen zonder dat u een bakfiets hoeft te kopen. Diezr kan op iedere bestaande fiets gemonteerd worden. Dat scheelt u geld en ruimte.

Wereldfietsen biedt diverse soorten fietsen aan zoals: Damesfietsen, herenfietsen, kinderfietsen en elektrische fietsen. Het aanbod en meer informatie over deze fietsen ziet u op de website terug.

Wereldfietsen heeft een goed georganiseerde werkplaats in Zwolle. Het doel is om alle fietsen goed en goedkoop te kunnen repareren. Wanneer u naar huis gaat, staat de fiets voor u klaar. Wereldfietsen staat voor:

- Alles in overleg. - Reparaties voor een goede en eerlijke prijs. - Kundige (gediplomeerde) fietsenmakers. - De meeste reparaties in een uur klaar (u krijgt een sms wanneer de fiets klaar is).

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neemt u dan contact op via onze contactgegevens of neemt u een kijkje op de website!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Wereldfietsen uit de rubriek fietsen uit Zwolle is gevestigd aan de Kerkstraat 1A in Zwolle. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 038-2306405.

Diensten en producten voor fietsen

Trefwoorden die horen bij Wereldfietsen zijn o.a. :