Vrije Vlinder Coach in Raalte

Spreid je vleugels | Kindercoaching voor kinderen van 4 t/m 12 jaar

Over Vrije Vlinder Coach

Vrije Vlinder Coach valt onder de rubriek coaching in Zwolle.

Jolande Gerrits Jans-Willems is het gezicht en de drijvende kracht achter Vrije Vlinder Coach. Al ruim 30 jaar ervaring binnen het basisonderwijs. Waarin ik de laatste jaren individueel veel kinderen met autisme en aanverwante stoornissen heb mogen begeleiden. Ik heb de opleiding Allround Kindercoach afgerond in 2018 bij de Jip en Jan Academie in Almere.

In onze achtertuin heb ik mijn meditatiehuisje omgebouwd tot praktijkruimte. Een kleine knusse ruimte waar de kinderen zich vrij snel thuis zullen voelen.

Ben je op zoek naar een coach voor je zoon of dochter? Omdat hij/zij onzeker is, veel verdriet bij zich draagt, vaak boos of angstig is? Wellicht zich niet begrepen voelt? Misschien omdat het hoog sensitief is? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij Vrije Vlinder Coach. Door middel van kindercoaching op een laagdrempelige en kortdurende manier, de kinderen en ouders begeleiden. En dan maakt het niet uit op wat voor een manier ze zijn vastgelopen.

Ik zal gedurende de coaching-tijd de nodige tips geven waar de ouders mee aan de slag kunnen om hulp te bieden aan hun kind. Soms is het nodig dat het gehele gezin erbij wordt betrokken.

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Vrije Vlinder Coach uit de rubriek coaching uit Zwolle is gevestigd aan de de Spinde 9 in Raalte. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-13223619.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Vrije Vlinder Coach zijn o.a. :