Uitgeverij DAAN in Zwolle

Boekjes over Snoet de muis die avonturen in Zwolse bezienswaardigheden beleeft. Met veel informatie, cultuur, geschiedenis, spanning en humor. Leer Zwolle kennen op een UNIEKE manier.

Over Uitgeverij DAAN

Uitgeverij DAAN valt onder de rubriek uitgeverij in Zwolle.

De drijvende kracht achter Uitgeverij DAAN is Diana Smilde. Diana ging altijd een boekje lezen voor haar dochters als zij naar bed gingen. Op den duur ging Diana verhaaltjes verzinnen. Deze verhaaltjes vonden haar dochters leuker dan de boekjes die zij aan het voorlezen was.

Diana is op een gegeven moment de verhaaltjes op gaan schrijven. Zo is de serie Snoet de muis ontstaan.

Snoet de muis gaat over het prachtige Zwolle. In deze boekjes verwerkt Diana veel informatie over de bezienswaardigheden in Zwolle, en benoemt ook straten zodat je Zwolle op een unieke manier leert kennen. Bijvoorbeeld over de route die Snoet de muis met zijn vrienden loopt, de tweeling Barend en Berend. In werkelijkheid is dit ook zo, alleen de muisjes zijn fictief. De verhalen bevatten geschiedenis, cultuur, informatie, humor, spanning,romantiek en nog veel meer.

Er zijn twee delen van Snoet de muis, namelijk: Snoet de muis van het Zwolse Balletjeshuis en Snoet de muis beklimt de Peperbus. Er zullen er meer volgen, er is genoeg te beleven in ons mooie Zwolle !! Deel drie gaat over PEC Zwolle.

Ook zijn we bezig met een pilot in een verzorgingshuis om mensen met Alzheimer te triggeren met de verhalen van Snoet over Zwolle. Als dit een succes is dan gaan we proberen om de boekjes in alle verzorgingshuizen te krijgen om plezier te geven aan deze doelgroep. De boekjes zijn dus niet alleen voor kinderen maar volwassenen vinden het leuk en zeer herkenbaar.

U kunt deze boekjes kopen bij het Zwolse Balletjeshuis, Waanders in de Broeren, Mens & Kinders, Coop Oldengarm Berkum en natuurlijk bij de uitgeverij !! Al deze bedrijven zijn in Zwolle gevestigd.

U kunt de website bekijken voor meer informatie. Heeft u een vraag aan uitgeverij DAAN? Schroom dan niet om contact op te nemen. We staan u graag te woord.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0646488739.

Diensten en producten voor uitgeverij

Trefwoorden die horen bij Uitgeverij DAAN zijn o.a. :

Nieuws van Uitgeverij DAAN in Zwolle

 Snoet de muis gaat naar PEC Zwolle

Snoet de muis gaat naar PEC Zwolle

Snoet beleeft weer een nieuw avontuur, dit keer bij PEC ZWOLLE.

Snoet gaat naar PEC Zwolle

Snoet gaat naar PEC Zwolle

Binnenkort komt deel drie uit van Snoet de muis.

Nieuw verkooppunt

Nieuw verkooppunt

Sinds 22 januari zijn de boekjes van Snoet te koop bij Coop Oldengarm Zwolle

DECEMBER ACTIE

DECEMBER ACTIE

Het kan nog tot 23 December, wees er snel bij want OP=OP !!