TOPcursus illustratie in Zwolle

TOPcursus illustratie biedt cursussen en workshops voor de beginnende en de ervaren illustrator.

Over TOPcursus illustratie

TOPcursus illustratie valt onder de rubriek illustrator uit Zwolle.

Wil je graag de fijne kneepjes leren van het illustreren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres: TOPcursus illustratie is een initiatief van illustratoren Marijke ten Cate en Irene Goede en biedt diverse cursussen voor een ieder die wil leren over het illustratievak of meer verdieping zoekt in het illustreren. De cursussen worden gegeven in groepsverband en vinden plaats in ons gezamenlijke atelier in Zwolle. Er is aandacht voor theorie welke tijdens de cursusmiddagen ook direct in de praktijk wordt gebracht.

Onnderwerpen die aan bod komen zijn: Hoe zet je verschillende technieken en materialen in, hoe analyseer je beeld om je werk te versterken, hoe ziet het beroep eruit in de praktijk, wat voor illustrator ben jij, wat past bij jou, hoe ontwerp je karakters en breng je ze tot leven?

Onze cursussen zijn geschikt voor cursisten met een zekere ervaring in het tekenen en schilderen en graag hun specialisatie willen uitbreiden. Ben je werkzaam in een ander creatief beroep zoals grafisch ontwerper, dan is deze cursus ook heel geschikt.

Voor meer informatie over ons aanbod kun je terecht op onze website. Heb je vragen? Neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

TOPcursus illustratie uit de rubriek illustrator uit Zwolle is gevestigd aan de Koewegje 4 in Zwolle. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12877384.

Diensten en producten voor illustrator

Trefwoorden die horen bij TOPcursus illustratie zijn o.a. :