Terra Mater in Ommen

Terra Mater: Workshops & trainingen.

Over Terra Mater

Terra Mater valt onder de rubriek coaching uit Zwolle.

Het gezicht achter Terra Mater is Margreet Pielage. Margreet was een gevoelig en verlegen kind. Creativiteit was altijd erg belangrijk voor Margreet. Margreet heeft in al die jaren leren om te gaan met haar gevoeligheid.

Allereerst heeft Margreet kennis gemaakt met Reiki. Daarna volgde de opleiding Pscho-Energetisch Therapeut. Daarna heeft Margreet diverse massage lessen gevolgd. Na het volgen van diverse opleidingen heeft Margreet Terra Mater opgericht en haar ontwikkeling gaat door. "We blijven immers altijd leren."

U kunt bij Terra Mater terecht voor diverse behandelingen, workshops en trainingen. Hieronder ziet u een overzicht hiervan:

- De workshops en trainingen: Anti stress programma, afvallen en gewichtsbeheersing, MIR-Methode basis en gevorderd, bescherm jezelf en de MIR-Methode kring.

- De andere mogelijkheden/behandelingen: Body drum release, MIR-Methode MOM, Reiki en Energetische behandelingen en diverse massages waaronder Stoelmassage en AtlasPlus (ook op de speciale stoel) Coaching en coaching met de MIR-Methode.

U kunt de website van Terra Mater bekijken voor alle mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Terra Mater uit de rubriek coaching uit Zwolle is gevestigd aan de Bergpad 1B in Ommen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0529-426922.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Terra Mater zijn o.a. :