Synergie in Food in Zwolle

Synergie in Food | Gezonde & duurzame voedingsmiddelen.

Over Synergie in Food

Synergie in Food valt onder de rubriek coaching in Zwolle.

Ondernemerschap zit in het bloed van Frank van Synergie in Food. In 2017 is hij zijn bedrijf Synergie in Food gestart. In voedingsmiddelen producerende bedrijven lopen veel processen naast en achter elkaar. Het komt regelmatig voor dat deze processen niet goed op elkaar aansluiten. Hierdoor gaan kostbare tijd, motivatie en geld verloren. Door synergie in bedrijfsprocessen te zoeken, te beschrijven en vast te leggen kunnen samenwerkingsvoordelen worden benut. Met succesvollere bedrijfsprocessen als gevolg.

Het is voor Synergie in Food een eer om uw bedrijf aan zijn klantenbestand toe te voegen. Synergie in Food staat klaar om uw bedrijf te helpen haar doelstellingen, op diverse werkgebieden voor de komende jaren te behalen.

Naast processen zijn er ook producttechnologische vraagstukken. Wat is de synergie tussen verschillende grondstoffen en hoe kan ik deze gebruiken bij het ontwikkelen van gezonde en/of duurzame voedingsmiddelen? Door synergie in je bedrijfsprocessen en grondstoffenbestand te zoeken kunnen louter win-win situaties ontstaan.

Synergie in Food helpt u onder andere bij:

- Productontwikkeling (Houdt in dat nieuwe producten worden ontwikkeld of dat bestaande producten worden aangepast. Trends die op dit moment de voedingsmiddelenmarkt beheersen zijn: suikerreductie, vet reductie, zoutreductie en duurzame producten)

- Conceptontwikkeling (Ontwikkelen van concepten welke aansluiten bij de trends in de food retail en food service of welke specifiek door de klant worden gevraagd. Thema's waarvoor concepten kunnen worden ontwikkeld zijn: gezonde voeding, duurzaamheid, najaarsproducten, zomer/bbq)

- Merk bouwen (Een eigen merk in de voedingsmiddelenmarkt zetten is een hele uitdaging. Synergie in Food heeft tools die daarbij kunnen helpen.)

- Verander management (Naast productontwikkeling en een merk opbouwen dienen de plannen op managementniveau te worden verwezenlijkt. Strategisch, tactisch en operationeel management)

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Synergie in Food uit de rubriek coaching uit Zwolle is gevestigd aan de Schermerhornstraat 136 in Zwolle. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-42211064.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Synergie in Food zijn o.a. :