Sophie Kroon Coach in Werk in Zwolle

Sophie Kroon Coach in Werk: Werken vanuit zelfkennis

Over Sophie Kroon Coach in Werk

Sophie Kroon Coach in Werk valt onder de rubriek coaching uit Zwolle.

Sophie is natuurlijk de drijvende kracht achter Sophie Kroon Coach in Werk. Toen Sophie haar loopbaan begon, merkte zij de eerste 10 jaar dat ze veel twijfelde over welk werk bij haar paste en dat ze op zoek was naar houvast. Ondanks diverse functies, had Sophie het idee dat er meer in haar zat.

Sophie kreeg meer zelfkennis door er veel over na te denken en erover te praten met collega's en familie. Sophie heeft diverse trainingen, cursussen en opleidingen gevolgd. Het keerpunt voor Sophie was tijdens een loopbaantraject. Daaruit kwam dat Sophie het liefst mensen wilde adviseren, begeleiden en coachen. Dit is dan ook wat Sophie nu doet met haar eigen coachingspraktijk.

Sophie helpt u graag om erachter te komen welke baan het beste bij u past. Sophie biedt hiervoor loopbaancoaching en diverse workshops aan.

Korte krachtige coachtrajecten:

Natuurlijk wil iedereen graag met plezier aan het werk gaan. Soms kan het voorkomen dat het niet zo lekker loopt. Is dit bij u ook zo en wilt u dit graag veranderen? Heeft u behoefte om uw verhaal kwijt te kunnen aan iemand die neutraal is en met u meedenkt? Dan bent u bij Sophie Kroon Coach in Werk aan het juiste adres.

Sophie Kroon Coach in Werk kan u helpen om het gevoel te krijgen dat u weer grip op de situatie op u werk heeft. Dat u zelf weer aan het stuurt zit in plaats om gestuurd te worden.

Vaak zijn er 1 tot 3 gesprekken nodig van ongeveer 1,5 uur om uw situatie helder te krijgen. U krijgt van Sophie Kroon Coach in Werk praktische handvatten toegereikt die u weer verder kunnen helpen.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Sophie Kroon Coach in Werk? Neemt u dan contact op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Sophie Kroon Coach in Werk uit de rubriek coaching uit Zwolle is gevestigd aan de Willemsvaart 16a in Zwolle. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-19186311.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Sophie Kroon Coach in Werk zijn o.a. :

Nieuws van Sophie Kroon Coach in Werk in Zwolle

Zit je vast in je werk? In 1 sessie de rem er af!

Zit je vast in je werk? In 1 sessie de rem er af!

Leer welke ingrediƫnten voor jou bepalen of een werkplek/functie/cultuur/organisatie bij jou past