Soling Jewels in Zwolle

Soling Jewels: Handgemaakte sieraden.

Over Soling Jewels

Soling Jewels valt onder de rubriek juwelier in Zwolle.

De drijvende kracht achter Soling Jewels is Anna Wonders. In 2014 begon zij aan de klassieke goudsmid-vakopleiding. Voor haar afstudeerstage is Anna naar IJsland gegaan en daar ging een hele nieuwe wereld voor haar open. Daar ontdekte zij dat zij met haar vak veel meer kan doen dan zij dacht.

In Reykjavik heeft Anna samen gewerkt met 2 echte vakmensen. Hij was een traditionele goudsmid die werkte in opdracht, terwijl zij meer dacht en veel meer 'out the box' werkte. Zij had haar eigen sieradenmerk en was overal zelf verantwoordelijk voor. Van beide mensen heeft Anna veel geleerd.

Toen Anna terug kwam in Nederland, is zij afgestudeerd als goudsmid. Met haar eindwerkstuk heeft zij de Federatie Goud en Zilver Award gewonnen voor beste goudsmid leerling 2018.

Nadat Anna gewerkt heeft bij een juwelier, wilde zij graag haar eigen bedrijf opzetten. Zo is Soling Jewels ontstaan. Anna geeft ook les in het goudsmeden vanuit haar eerste stagebedrijf Goudwerk in Zwolle.

U kunt bij Anna (Soling Jewels) terecht voor eigen werk en werk in opdracht (custom made). De sieraden van Soling Jewels zijn handgemaakt en daarmee uniek.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Soling Jewels? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Soling Jewels uit de rubriek juwelier uit Zwolle is gevestigd aan de Esdoornstraat 3 in Zwolle. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-18896576.

Diensten en producten voor juwelier

Trefwoorden die horen bij Soling Jewels zijn o.a. :