Schaeffer Mediation & Coaching in Zwolle

Mediation bij scheiding en arbeidsconflict.

Over Schaeffer Mediation & Coaching

Schaeffer Mediation & Coaching valt onder de rubriek mediation uit Zwolle.

Welkom bij Schaeffer Mediation & Coaching,

Schaeffer Mediation & Coaching staat voor professionele en betrokken begeleiding bij scheiding en arbeidsconflict. Mijn naam is Herman Schaeffer (1970). Ik ben MfN (Mediatorsfederatie Nederland) geregistreerd mediator met als specialisatie familie mediation (waaronder echtscheiding) en arbeidsmediation.

Ik werk snel en deskundig, maar ook met oog voor de emotionele kant van ieder conflict en elk moeilijk gesprek. Mijn focus ligt op het belang van alle partijen, en bij scheiding van ouders op het belang van de kinderen. Mijn interventies zijn gericht op het herstel van begrip en rust, zodat er weloverwogen beslissingen kunnen worden genomen waar niemand later spijt van krijgt.

Deskundigheid in het maken van alimentatieberekeningen, opstellen van het Ouderschapsplan en Echtscheidingsconvenant maakt me een betrouwbare begeleider van scheidende partners. Ook kennis van zaken rond eigen onderneming, eigen woning en pensioenen heb ik u te bieden, in combinatie met de fiscale aspecten van een en ander.. In het kader van arbeidsconflict is deskundigheid rond bij voorbeeld de Wet Poortwachter, ontslagrecht en dergelijke een vereiste; ook daarin kan ik professioneel verder helpen.

Ik heb veel ervaring met ASS (autisme, narcisme, ADHD, ADD) en kan conflicten en misverstanden die van hieruit ontstaan, helpen begrijpen en voorkomen.

Vanuit de Raad voor Rechtsbijstand waarmee ik als MfN mediator samenwerk is subsidie mogelijk. Dat betekent dat een scheidingsmediation per persoon tussen de €53 en €105 in zijn geheel kan kosten. Voor meer informatie over de mogelijkheden voor u, bel me gerust.

Ik wens u veel sterkte, mocht u in een proces van scheiding of arbeidsconflict zitten. Maakt u gerust per mail ( info@schaeffer-mediation.nl ), website ( http://www.schaeffer-mediation.nl ) of telefoon (06 24 10 40 77 ) contact om te informeren of ik iets voor u kan betekenen.

Alle goeds, Herman Schaeffer


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Schaeffer Mediation & Coaching uit de rubriek mediation uit Zwolle is gevestigd aan de Sportlaan 39 in Zwolle. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24104077.

Diensten en producten voor mediation

Trefwoorden die horen bij Schaeffer Mediation & Coaching zijn o.a. :

Nieuws van Schaeffer Mediation & Coaching in Zwolle

Gratis Ouderschapsplan model

Gratis Ouderschapsplan model

Voor iedere scheidende ouder die een goed Ouderschapsplan voor zijn of haar kind wil opstellen