Salutem voor mens en dier in Heino

Salutem voor mens en dier uit Heino heeft geen profiel.

Wat doet Salutem voor mens en dier in Heino

Salutem voor mens en dier is een gezondheidscentrum uit Zwolle. Men is gevestigd aan de Lemelerveldseweg 40. Het telefoonnummer van Salutem voor mens en dier in Heino is 06-21916922.

Is Salutem voor mens en dier in Heino uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Zwolleonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Salutem voor mens en dier in Heino valt onder de rubriek gezondheidscentrum. Een gezondheidscentrum uit Zwolle levert onder andere :

Wendy Huysmans-van der Vegt is de drijvende kracht achter Salutem voor mens en dier. Ik heb mijn praktijk voor homeopathie voor mens en dier aan huis. Ik werk vanuit mijn gevoel, maar vind het van belang dat ik een behandeling goed kan onderbouwen, zodat zowel voor mij als de ander helder is waar we mee aan de slag gaan. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander gezondheidscentrum

 • Biedron Balance

  Massage, ontspanning, acupunctuur en behandelingen op maat. Trefwoorden van Biedron Balance : praktijk voor lichaam en geest, acupunctuur, massage, voetreflexmassage, hulp bij lichamelijke ongemakken, Klassieke massage, reiki, chakra rebalance, Edelsteenmassage, Ontspanningsmassage, Energetische hoofdmassage, - Zwangerschapsmassage, reiki therapeut.

  tel. 06-10560677, Graafschap 39-1, 8261LB in Kampen

  Meer over Biedron Balance contact website

 • Floaten en Zoutkamer Zwolle

  Tijdens de Float ben je dus even volledig “off-line” dit is de ideale manier om weer even helemaal o. Trefwoorden van Floaten en Zoutkamer Zwolle : Floaten, floating behandeling, floating Zwolle, Zoutkamer Zwolle, spa-capsule, massage Zwolle, infrarood sauna Zwolle, floatroom.

  tel. 06-23275522, Dokter Stolteweg 84, 8025AZ in Zwolle

  Meer over Floaten en Zoutkamer Zwolle contact website