Salutem voor mens en dier in Heino

Klassieke homeopathie voor mens en dier

Over Salutem voor mens en dier

Salutem voor mens en dier valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Zwolle.

Wendy Huysmans-van der Vegt is de drijvende kracht achter Salutem voor mens en dier. Ik heb mijn praktijk voor homeopathie voor mens en dier aan huis. Ik werk vanuit mijn gevoel, maar vind het van belang dat ik een behandeling goed kan onderbouwen, zodat zowel voor mij als de ander helder is waar we mee aan de slag gaan.

Bent u op zoek naar een homeopaat omdat u last heeft van depressie, hormonale verstoringen, huidklachten, verschillende vormen van reuma, kanker, artrose, burn-out, herstel na een operatie of ziekte? Of heeft u last van allergieën of voedingsproblemen? Dan bent u bij Salutem aan het juiste adres.

Zowel fysiek als mentaal zijn we altijd in beweging, in ontwikkeling. Op allerlei vlakken kan het tot uiting komen dat dit niet lukt zoals we zouden willen. Dit kan gepaard gaan met blokkades, mentale of fysieke klachten, gebeurtenissen in je leven, hormonale veranderingen, noem maar op.

In de klassieke homeopathie staat de gehele patiënt centraal, waarbij ik werk volgens de ziekteclassificatie. Het gaat om het totale plaatje van een patiënt, de biografie, erfelijkheid, een orgaan met een verminderde functie, medicijngebruik en hoe de klachten zich uiten. Persoonlijke voorkeuren of situaties waarbij klachten verergeren of verbeteren worden ook uitgevraagd.

Door alle informatie te verzamelen wordt het een behandeling op maat, geheel afgestemd op u als individu.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Salutem voor mens en dier uit de rubriek gezondheidscentrum uit Zwolle is gevestigd aan de Lemelerveldseweg 40 in Heino. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-21916922.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Salutem voor mens en dier zijn o.a. :