S.O.Z. Concerts in Kamperveen

Evenementenverzorgers

Over S.O.Z. Concerts

S.O.Z. Concerts valt onder de rubriek evenementen bureau in Zwolle.

SOZ Concerts is begin jaren 90 opgestart als boekingskantoor. Voor diverse bands werden boekingen verzorgd in het club- en festivalcircuit. Daarnaast bestond er bij veel bands behoefte aan zakelijke ondersteuning en is er een gecombineerd aanbod van management en boekingen ontstaan. Dit heeft al snel tot succes geleid door Van Dik Hout en The Prodigal Sons, die beiden het Pinkpop-podium bereikten, na de eeuwwisseling gevolgd door Racoon (2002) en Peter Pan Speedrock (2003). Meerdere bands uit ons roster hebben op de podia gestaan van de grotere nationale festivals (Parkpop, Lowlands, Noorderslag, Paaspop, diverse bevrijdingsfestivals), terwijl ook de aanwezigheid op buitenlandse festivals als Pukkelpop, Dour, SXSW en Rheinkultur toeneemt.

Vandaag de dag beheert SOZ Concerts de belangen van een groeiend aantal bands en artiesten in het gitaarrockcircuit. Bands als Peter Pan Speedrock, the Apers, Nuff Said en 16Down zijn graag geziene gasten op de club- en festivalpodia, terwijl aanstormende talenten als Cool Genius en de Supermannen staan te trappelen van ongeduld. De gitaar blijft de rode draad in ons aanbod, waarbij er in de breedte diversiteit wordt geboden: van Hallo Venray en Stuurbaard Bakkebaard tot Macro en Mad Sin. In 2003 zijn we gestart met DJ-activiteiten voor DJ Rockid (Turntablize Champ) en DJ’s Fatboy & Slim, die met hun ultieme partymix en rock&roll mentaliteit een alternatieve dansavond verzorgen. Op Lowlands 2004 hielden zij op de vrijdagvond 10.000 bezoekers aan het dansen in de Alpha-tent en ver daarbuiten. Sinds 2005 verzorgen we ook NL-boekingen voor buitenlandse bands en bieden we interactieve workshops voor middelbare scholen, CKV-instanties en popzalen. Tenslotte produceren we in nauwe samenwerking met onze artiesten speciale programma’s, zoals the Oscars (Soundtracks-programma), To Read & to Listen (Boekenweekprogramma met literatuur en muziek) en Stuurbaard Bakkebaard (arrangeren van filmmuziek).

Naast het management en boekingen van NL-bands heeft SOZ Concerts contacten met diverse buitenlandse promotoren, management- en boekingskantoren, labels, distributiepartners en promotiebureau’s, waardoor onze bands in het buitenland kunnen spelen en platen op buitenlandse labels kunnen worden uitgebracht. Voor de administratie en exploitatie van uitgaverechten heeft SOZ Concerts midden jaren 90 een muziekuitgeverij opgericht onder de naam NFL, die de uitgaverechten van een groot aantal songs en bands onder haar beheer heeft. Voor de muziekuitgeverij werkt NFL samen met Talpa Music.

Tenslotte gebruiken wij onze marketing expertise om samen met diverse organisaties, bedrijven en merken nieuwe dimensies in muziekbeleving te ontwikkelen en produceren. Dat kan variëren van sponsor- en endorsementsdeals en commercials tot full concepts als de Jack Daniel’s Rock Nights.

Wij verzorgen:

Boekingen Management Uitgeverij

Kijk op onze site voor meer informatie!

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

S.O.Z. Concerts uit de rubriek evenementen bureau uit Zwolle is gevestigd aan de De Zande 40 in Kamperveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 038-3636103.

Diensten en producten voor evenementen bureau

Trefwoorden die horen bij S.O.Z. Concerts zijn o.a. :