Recht aan tafel in Zwolle

Advocaat | mediator | Familierecht en relatiecoach

Over Recht aan tafel

Recht aan tafel valt onder de rubriek advocaat in Zwolle.

Een periode van samen zijn achter je laten is hard werken. Als het dan toch moet, doe het dan in één keer goed.

U heeft samen besloten om te gaan scheiden of u wilt graag gaan scheiden. Bij een echtscheiding komt veel kijken. En hoe vind je dan de juiste persoon om je/jullie te begeleiden?

Waar doen jullie goed aan? Wat moet er geregeld worden? Hoe ziet mijn toekomst eruit? Hoe zit het financieel? Welke afspraken over de kinderen kunnen we maken? Deskundig en betrouwbaar advies is dan essentieel. Ook duidelijkheid over de kosten en het hoe het scheidingstraject loopt, is belangrijk. Bij een echtscheiding komt veel kijken, niet alleen in emotioneel opzicht maar ook op financieel, juridisch en fiscaal gebied.

Om u een idee te geven of ik voor jullie de juiste persoon ben, plan ik graag een vrijblijvende kennismaking. Ik kan dan mijn werkwijze uitleggen, jullie vertellen iets voor jullie situatie en als de klik er is, gaan we beginnen en komt de rest als vanzelf.

Het beste kunt u mij op werkdagen bereiken tussen 9.30 uur en 17.00 uur. Vanwege zittingen en besprekingen kan het zijn dat het niet lukt uw telefoontje direct te beantwoorden. Voor mij is het dan prettig om een email te ontvangen (mariska@rechtaantafel.nl), zodat ik weet dat u gebeld heeft en waarom. Ik zoek dan een goed moment om u in alle rust terug te bellen. Ik streef ernaar binnen 1 dag te reageren.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Recht aan tafel uit de rubriek advocaat uit Zwolle is gevestigd aan de Kamperstraat 17 in Zwolle. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23479011.

Diensten en producten voor advocaat

Trefwoorden die horen bij Recht aan tafel zijn o.a. :

Nieuws van Recht aan tafel in Zwolle

Nieuw ouderschapsplan

Nieuw ouderschapsplan

24 september 2023 - in Alles, Echtscheiding / door Mariska Dorresteijn