Raak me eens aan in Zwolle

Aanraken van lichaam en geest om weer in verbinding met jezelf en in balans te komen.

Over Raak me eens aan

Raak me eens aan valt onder de rubriek coaching uit Zwolle.

Loopt u tegen zaken aan waar u zelf niet uit komt? Wellicht kan ik u hierbij hulp bieden. Raak me eens aan is de praktijk voor verbinding en balans, de drijvende kracht achter de praktijk is Roy Wolbers, knuffelcoach, masseur en nog zo veel meer!

Het is zeer belangrijk dat u positief in het leven staat, wanneer dit niet lukt komt u in een negatieve spiraal waar u dan moeilijk uit komt, door meditatie en coaching kunt u weer terug in balans komen waardoor u gemakkelijker dingen vanuit een positief daglicht kunt bekijken. Hier wil ik u graag bij begeleiden.

Het is mijn missie is om mensen te helpen met het afwerpen van hun beperkingen zodat ze aan hun zielsmissie kunnen beginnen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens. Ik sta u graag te woord!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Raak me eens aan uit de rubriek coaching uit Zwolle is gevestigd aan de Mozartlaan 134 in Zwolle. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-46106441.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Raak me eens aan zijn o.a. :