Quralis in Zwolle

Quralis, bewindvoering en zorg!!

Over Quralis

Quralis valt onder de rubriek financieel adviseur in Zwolle.

uralis biedt dienstverlening in de sociaal financiële sector en in de zorg. Hiermee leggen wij een basis om een passend hulpverleningsaanbod aan te kunnen bieden aan een ieder met zijn of haar specifieke hulpvraag.

Budgetcoaching Structureren, organiseren en een plan voor de toekomst!

Een budgetcoach kan u ondersteuning bieden op het gebied van financiën. Een budgetcoach kan u helpen als u schulden heeft, maar ook met vragen over financiën in het algemeen.

Quralis helpt u uw financiële huishouding weer op orde te krijgen en overzicht te creëren in de inkomsten en uitgaven in de vorm van een budgetplan. Hierbij wordt er continu aandacht besteed aan het vergroten van uw zelfredzaamheid zodat er blijvend een goede balans ontstaat tussen uw inkomsten en uitgaven.

Budgetbeheer

Vindt u het moeilijk om rond te komen van uw maandelijkse inkomen en al uw vaste lasten te betalen? Of wilt u niet -opnieuw- in de schulden komen? Quralis kan u helpen om de zorgen over uw financiën weg te nemen.

Quralis Budgetbeheer is er voor iedereen die moeite heeft met het rondkomen van zijn maandelijkse inkomen, het betalen van zijn vaste lasten en moeite heeft om niet – opnieuw – in de schulden te komen.

Budgetbeheer is vaak tijdelijk en het stopt zodra u uw geldzaken weer op orde heeft. Echter kan budgetbeheer ook blijvend zijn wanneer het niet lukt om uw eigen geldzaken te regelen. Het doel van Quralis is om u te helpen met uw financiële zorgen en deze in de toekomst te voorkomen.

PGB-beheer

Een pgb (persoonsgebonden budget) geeft u de vrijheid om zelf uw zorgverlener(s) te kiezen. U sluit met hen zorgovereenkomsten af en betaalt deze zorgverlener(s) uit het beschikbare budget. Een vorm van zorginkoop waarbij u volledig de regie houdt, maar het brengt ook een berg administratie met zich mee. U kunt dit zelf doen, maar soms heeft u al genoeg aan uw hoofd. En soms bent u zelfs verplicht om uw pgb door iemand anders te laten beheren.

Bij Quralis Bewind kunt u de pgb-administratie uit handen geven. Wij beheren dan uw pgb en voeren de andere benodigde taken uit zoals het bewaken van de afgesloten zorgovereenkomst(en) en verifiëren of de afgesproken zorg geleverd wordt.

Quralis werkt vanuit een zorgachtergrond en helpt u graag om de administratie over te nemen. U kunt zich dan volledig toeleggen op de inhoudelijke zorg.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Quralis uit de rubriek financieel adviseur uit Zwolle is gevestigd aan de Postbus 382 in Zwolle. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0388532932.

Diensten en producten voor financieel adviseur

Trefwoorden die horen bij Quralis zijn o.a. :