Praktijk Elena in Harderwijk

Praktijk Elena - Bodymind coaching

Over Praktijk Elena

Praktijk Elena valt onder de rubriek coaching in Zwolle.

Elles van Loo is de drijvende kracht achter Praktijk Elena.

Mijn werkwijze is Holistisch. Lichaam, Mind en Ziel zijn voor mij onlosmakelijk verbonden met elkaar. Hieruit is de bodymind coaching ontstaan.

Je kunt bij Praktijk Elena terecht voor:

- Bodymind coaching voor bewustwording - Shiatsu Zen - Online Coaching - Wandelcoaching

Je wilt veranderen, maar kunt het niet alleen, het moet ook nu gebeuren Je wilt weer leiderschap over je eigen leven Je ervaart een gevoel van afgescheidenheid Je wilt in een staat van groei zijn in plaats van een staat van bescherming

Wanneer je je meer wilt verbinden met je Zelf, met wie jij werkelijk bent, wat jouw Essentie en Frequentie is, creëer ik ruimte om samen met jou te ontdekken wat jouw levenspad is.

Effortless Coaching is een aanpak waarbij moeiteloosheid de leidraad is. Via diverse technieken, o.a. "The Work" van Byron Katie , het Wetende Veld, het lichaam als informatienetwerk, de Bodymind coaching en zeker ook mijn kwaliteit om in te kunnen voelen waar jij je in het proces bevindt door mijn HSP, kan ik je ondersteunen op weg naar jouw natuurlijke staat van Zijn. Ik coach je bij het bewust worden van de antwoorden die zich al in jou bevinden. Antwoorden die vaak onbewust blijven door onverwerkte emotionele ervaringen en onderbewuste overtuigingen en gewoontes en /of trauma's.

Uiteindelijk zal je vanuit innerlijke vrijheid ervaren hoe jouw authentieke Zelf is.

Shiatsu therapie is voor mij onmisbaar in het hele bewustwordingsproces. Alle onverwerkte emoties, blokkades, overtuigingen, trauma's zijn opgeslagen in het lichaam. De bodymind is één informatienetwerk. Bodymind coaching is dan ook dé manier om alles van jou mee te nemen op weg naar meer eenheid in jezelf. Uit eigen ervaring weet ik hoe het lichaam kan reageren. Mijn lichaam reageert loepzuiver op mijn processen. Sterker nog, mijn lichaam wéét het al en geeft het aan, vóór dat mijn mind het begrijpt. Leren luisteren en ontdekken wat het wil zeggen is dan noodzakelijk.

In samenwerking met het energieveld wat ontstaat tussen jou en mij bevindt zich alles wat er op dat moment nodig is. Energie is zóveel intelligenter dan onze mind.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Elena uit de rubriek coaching uit Zwolle is gevestigd aan de Van Geunslaan 24 in Harderwijk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-29227797.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Praktijk Elena zijn o.a. :

Nieuws van Praktijk Elena in Harderwijk

Oer angst

Oer angst

Je kent het vast. Spreekbeurten of andere “voor de groep staande gebeurtenissen” Ik was er letterlijk, dus niet figuurlijk, ziek van. Veelal wist ik smoesjes te verzinnen om het uit te stellen of niet te hoeven.