PRAKTIJK de kapstok in Dalfsen

Ontdekken wie je bent, dat is wat ik iedereen gun!

Over PRAKTIJK de kapstok

PRAKTIJK de kapstok valt onder de rubriek coaching in Zwolle.

Tineke van der Keijl is de drijvende kracht achter PRAKTIJK de kapstok. Mijn passie is om gezinnen die onder druk staan tijdelijk te helpen, zodat ze een stevige en veilige basis worden voor alle gezinsleden. Goed opvoeden begint met goed voor jezelf kunnen zorgen.

Ik geloof dat ieder mens waardevol is; het recht heeft om gezien en gehoord te worden. Zelf leef en werk ik vanuit een christelijke achtergrond. Graag kom ik mensen open en bewogen tegemoet, luister goed en wil samen ontdekken waar iemands kracht ligt en waar mogelijkheden voor herstel zijn. Ik zet mensen aan om tot beweging te komen, om op eigen kracht verder te kunnen gaan, niet afhankelijk te worden van hulpverlening en een veilige basis te worden voor alle gezinsleden.

Soms loopt het niet lekker in je leven, vraagt je werk of het gezin veel aandacht van je, waardoor je er moe van wordt. Misschien heeft een van je kinderen een probleem en kost dat de nodige energie. Of is het andersom; vragen je kinderen veel van je omdat je zelf niet lekker in je vel zit. In ieder geval wil je graag dat er verandering komt, maar: hoe?

In dit soort situaties kun je terecht bij de Kapstok. De Kapstok wil je, waar het even niet vanzelf bij lijkt te gaan, verder helpen met een mix van opvoedondersteuning en / of individuele gesprekken met ouders, kinderen of jongeren. Net wat in jouw / jullie situatie wenselijk is.

Bij de Kapstok kijken we waar knelt het en hoe zich dat kan verbeteren. De Kapstok wil graag tijdelijke ondersteuning bieden om jezelf of je gezin verder te helpen.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

PRAKTIJK de kapstok uit de rubriek coaching uit Zwolle is gevestigd aan de Vriesenhof 17 in Dalfsen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22603693.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij PRAKTIJK de kapstok zijn o.a. :

Nieuws van PRAKTIJK de kapstok in Dalfsen

Meer verbondenheid in je relatie ervaren

Meer verbondenheid in je relatie ervaren

Welkom bij praktijk de Kapstok

De kindergroepen van praktijk de Kapstok starten weer!

De kindergroepen van praktijk de Kapstok starten weer!

De groepen zijn bedoeld voor kinderen die zich niet voldoende kunnen redden in de omgang met andere kinderen of tegen andere sociale problemen aanlopen .

Blog van PRAKTIJK de kapstok

Blog van PRAKTIJK de kapstok

Ik zie het echtpaar op mijn beeldscherm naast elkaar zitten. Van elkaar afgewend, armen over elkaar. Dit is het tweede gesprek.

Herstel in relatie

Herstel in relatie

Programma Samen van de Relatie Herstel Academie.

Relatieproblemen oplossen?

Relatieproblemen oplossen?

Praktijk de Kapstok biedt maatwerk bij relatieproblemen aan.

Soms wordt ik zo blij van mijn werk..

Soms wordt ik zo blij van mijn werk..

Het stel zit bij me aan tafel.

Verder na vreemdgaan

Verder na vreemdgaan

De Kapstok is partner van de relatieherstel academie. Daar wordt hulp geboden aan stellen die te maken hebben met vreemdgaan.