PMT Zwolle in Zwolle

Weerbaarheidstraining Teambuilding Therapie Verzuimreductie

Over PMT Zwolle

PMT Zwolle valt onder de rubriek coaching uit Zwolle.

Welkom bij PMT Zwolle,

Weerbaarheidstrainingen, Teambuilding, Therapie

PMT Zwolle biedt weerbaarheidstrainingen voor groepen, maar maakt ook een individueel aanbod op maat. Robbert heeft jarenlange ervaring in het aanbieden van weerbaarheidstrainingen aan verschillende doelgroepen. De trainingen zijn ervaringsgericht en hebben de Rots en Water methodiek als grondslag.

Verzuimreductie: De weerbaarheidstrainingen hebben een positieve invloed op het leren herkennen van de eigen grenzen en die van de ander. Door de training leren zij belangrijke lichamelijke signalen, zoals bijvoorbeeld vermoeidheid, slechter slapen en kortaf zijn, waar te nemen en te herkennen. Door deze signalen eerder en beter waar te kunnen nemen, kunnen zij ook eerder en beter reageren. Zo ontwikkelen zij de juiste vaardigheden die van belang zijn om in balans te blijven en te voorkomen dat zij ‘omvallen’. Hiermee wordt uitval en daarmee een hogere kostenpost voorkomen. De training is individueel mogelijk in een persoonlijk traject, maar ook in teamverband, waarbij de training een positief effect zal hebben op de teamprestaties. Kijk voor meer informatie op mijn website of neem contact met mij op.

Teambuilding: De ervaringsgerichte werkwijze van PMT is uitermate geschikt om in te zetten voor teambuildingsdoeleinden. Of u nu een ontspannen sportieve ochtend wilt hebben met het team, de kwaliteiten van de verschillende teamleden of het team als geheel naar voren wilt laten komen, of wilt werken aan de leerpunten van de verschillende teamleden of het team als geheel. PMT Zwolle biedt u een aanbod op maat. Kijk voor meer informatie op mijn website of neem contact met mij op

www.pmtzwolle.nl 0628675237


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

PMT Zwolle uit de rubriek coaching uit Zwolle is gevestigd aan de Drostendiep 3 in Zwolle. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-28675237.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij PMT Zwolle zijn o.a. :