Patipada Spirituele Webshop in Zwolle

De webshop van Zuiver Geluk

Over Patipada Spirituele Webshop

Patipada Spirituele Webshop valt onder de rubriek webshop in Zwolle.

Winfried van der Veen is de drijvende kracht achter Patipada. Hij helpt organisaties met het realiseren van nieuwe internetdiensten en ontwikkelt teams en medewerkers als agile coach. Hij mediteert dagelijks en doet aan yoga. Met de webshop combineert hij twee passies.

Patipada is een webshop met spirituele producten. Met name meditatie en yoga artikelen zoals meditatiekussens, klankschalen, omslagdoeken, yoga matten en yoga kleding. Handgemaakte producten uit Nepal en biologische yogakleding van biologisch katoen en bamboe materiaal. Naast yoga en meditatie artikelen kunt u ook andere spirituele en boeddhistisch gerelateerde producten kopen, waaronder tassen met boeddhistische symbolen, wierook, beeldjes en een groot assortiment woonaccessoires. Naast yogakleding kunt u ook traditionele Nepalese of Tibetaanse kleding in onze webshop kopen. Sinds kort kunt u ook ecologische yogakleding van het merk Yoganic kopen. Yoga kleding van organisch katoen en bamboe materialen.

Enkele voorbeelden van de producten van Patipada:

- Meditatiekussens

- Yogamatten

- Kleden & dekens

- Yoga kleding

- Indiase, Nepalese en Tibetaanse kleding (handgemaakte jassen, tassen, sloffen, sjalen, hoodies, etc.)

In de webshop verkopen wij kleding, yoga- en meditatie artikelen uit Azië (met name India, Nepal en Tibet). Naast de standaard collectie yoga en meditatie artikelen zijn wij altijd op zoek naar bijzondere producten.

We willen je blijven inspireren en vinden het persoonlijk contact daarbij heel belangrijk. Dat doen we ook door de mogelijkheid te bieden producten uit te proberen of af te halen in één van de concept stores en je daar adviezen te geven.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Patipada Spirituele Webshop uit de rubriek webshop uit Zwolle is gevestigd aan de Ternatestraat 15 in Zwolle. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 058-4840588.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Patipada Spirituele Webshop zijn o.a. :