PackAid B.V. in Zwolle

PackAid B.V.: Professional partners in packaging.

Over PackAid B.V.

PackAid B.V. valt onder de rubriek machinefabriek uit Zwolle.

Zoekt u een bedrijf waar u diverse soorten kartonverpakkingsmachines en (krimp)folieverpakkingsmachines kunt kopen? Dan bent u bij PackAid B.V. aan het juiste adres.

Naast deze verpakkingsmachines kunt u bij PackAid B.V. ook terecht voor technologie op het gebied van (DOBOY) zakkensluitmachines. Deze machines hebben zich met veel succes bewezen in diverse bedrijfstakken. De zakkensluitmachines zijn door Meypack GmbH geproduceerd. PackAid B.V. brengt ook zakkensluitmachines onder de eigen geregistreerde merknaam op de markt.

Als derde activiteit heeft PackAid B.V. het leveren van service en onderdelen voor de verpakkingsindustrie en voor de zakkensluitmachines.

U kunt bij PackAid B.V. ook terecht voor gebruikte machines. U kunt een keuze maken uit diverse sealers, DOBOY D95 industriƫle naaimachines en diverse verpakkingsmachines.

Het volledige leveringsprogramma ziet u op de website staan.

Bekijkt u daarom de website voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan PackAid B.V.? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

PackAid B.V. uit de rubriek machinefabriek uit Zwolle is gevestigd aan de Postbus 1578 in Zwolle. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 038-3861340.

Diensten en producten voor machinefabriek

Trefwoorden die horen bij PackAid B.V. zijn o.a. :