OnTrack Coaching in Dalfsen

Leefstijl- en vitaliteitscoaching. Duurzame inzetbaarheid voor medewerkers en particulieren!!

Over OnTrack Coaching

OnTrack Coaching valt onder de rubriek coaching in Zwolle.

Leonie Flierman is de drijvende kracht achter On Track Coaching. Mijn kracht zit in mijn rustige, maar directe aanpak, waarin we ook de diepte in gaan. Vooral mijn empathisch vermogen, het zorgen voor overzicht en structuur kunnen jou helpen bij je coachvraag.

Leefstijl betekent letterlijk…manier van leven! Vitaliteit betekent levenskracht, een overvloed aan energie. Leefstijlcoaching is dus coaching naar een gezonde manier van leven met energie. De coaching haakt diep in op de gebieden van voeding, bewegen, ontspanning, balans tussen werk en privé, slaappatronen, gevoelens, gedragingen, overtuigingen en gedachten.

Een gezonde leefstijl zorgt er voor dat je beter in je vel zit, zowel letterlijk als figuurlijk en speelt een belangrijke rol in de preventie van ziektes, burn-out en overgewicht. Het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat je met leefstijlcoaching deze ziektes en stress gerelateerde problemen op een gezonde manier kan terugdringen. Niet iedereen heeft de motivatie of doorzettingsvermogen om zijn leefstijl aan te passen, of weet gewoon niet hoe dat op een verantwoorde wijze moet. Ik kan je hierbij adviseren, motiveren, inspireren en begeleiden naar een duurzame veranderwens.

Als leefstijl- en vitaliteitscoach ga ik met je in gesprek en kijken we naar jou als geheel. Welke onderdelen in jouw manier van leven kunnen worden bijgeschaafd, met totaalbalans als resultaat. Aan de hand van het vitaliteitsmodel van de MARK Academy met de 5 dimensies, maken we een stappenplan, zodat jij je doel kunt gaan bereiken. In het traject maak ik gebruik van fysieke oefeningen en ontspanningstechnieken, zodat je gedragspatronen, gevoelens en de signalen die je lichaam je geven, leert herkennen en begrijpen om ze vervolgens om te kunnen buigen naar nieuw effectief gedrag. Naast mijn expertise op leefstijl en vitaliteit, ben ik opgeleid als burn-out specialist! Stress en burn-out kunnen namelijk lange tijd je leven bepalen, maar met goede begeleiding kun je daar verandering in aanbrengen. Als coach ben ik je spiegel en confronteer ik je. Ik ben je steun en toeverlaat en jouw stok achter de deur, maar je gaat het vooral zelf doen. Houd er rekening mee dat de verandering niet van het één op het andere moment plaatsvindt. Het is een proces dat motivatie en doorzettingsvermogen vereist. Ik ben er voor jou om je daarbij te begeleiden!

Wil jij je medewerkers laten coachen door middel van leefstijlinterventie, waarbij duurzame inzetbaarheid gewaarborgd is? Neem dan contact met mij op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

OnTrack Coaching uit de rubriek coaching uit Zwolle is gevestigd aan de Vilsterkamp 17 in Dalfsen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-39507072.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij OnTrack Coaching zijn o.a. :

Nieuws van OnTrack Coaching in Dalfsen

De Nationale Vitaliteitsweek van 2021 is net achter de rug.

De Nationale Vitaliteitsweek van 2021 is net achter de rug.

De donkere dagen komen er weer aan en hoe ga jij zorgen dat je fit en vitaal wordt of blijft?

Wil jij gezond en lekker in je vel de zomer in?

Wil jij gezond en lekker in je vel de zomer in?

Zomer leefstijl- en vitaliteitstraject.

Goed slapen doe je zo…

Goed slapen doe je zo…

Lekker slapen, wie wil dat nu niet?

Online cursus

Online cursus "Voeding en Leefstijl"

Wil jij afvallen en een gezondere leefstijl? Dan is deze online cursus iets voor jou!