MikroTrain in Zwolle

MikroTrain: MikroTik Opleidingen & Consultancy.

Over MikroTrain

MikroTrain valt onder de rubriek opleiding in Zwolle.

De drijvende kracht achter MikroTrain is Henk Veldkamp. Henk is een gecertificeerde MikroTik Trainer. Henk is erg enthousiast over de apparatuur van MikroTik, de prijs/kwaliteit verhouding is namelijk erg goed. Daarnaast is Henk nog nooit een probleem tegen gekomen dat hij niet met MikroTik kon oplossen.

Henk werkt voor de praktische zaken die komen kijken bij consultancy, samen met partners. Deze partners hebben net als Henk kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel.

Bij MikroTrain kunt u terecht voor diverse MikroTik opleidingen en consultancy. De trainingen die aangeboden worden kunt u hieronder terug vinden. Uitgebreide informatie kunt opvragen of via de website terug vinden.

- Hercertificering, introductie netwerktechnologie, MTCNA, MTCRE, MTCSE, MTCWE, MTCTCE, MTCINE, MTCIPv6E, CAPsMAN en The Dude.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan MikroTrain? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

MikroTrain uit de rubriek opleiding uit Zwolle is gevestigd aan de Hemsterhuislaan 65 in Zwolle. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12224005.

Diensten en producten voor opleiding

Trefwoorden die horen bij MikroTrain zijn o.a. :