Michiels Computerhulp in Zwolle

Michiels Computerhulp: Uw computerhulp voor slechts €35 per uur.

Over Michiels Computerhulp

Michiels Computerhulp valt onder de rubriek automatisering uit Zwolle.

Heeft u een computer probleem die u niet zelf kunt oplossen? Dan bent u bij Michiels Computerhulp aan het juiste adres. Michiels Computerhulp werkt in de volgende regio's: Zwolle, Raalte, Haarle, Luttenberg, Lemelerveld en Lemele.

Het is ook mogelijk om te kiezen voor computerhulp op afstand. Michiels Computerhulp maakt hiervoor gebruik van Teamviewer.

Michiels Computerhulp kan diverse computer problemen oplossen. Hieronder ziet u de diensten die aangeboden worden. Meer informatie over deze diensten ziet u op de website terug. De diensten:

- Computer opschonen.

- Online computer opschonen.

- Computerhulp.

- Online computerhulp.

- SSD laten inbouwen.

- Netwerk probleem oplossen.

- Printer probleem oplossen.

- Wifi netwerk verbeteren.

- Slecht ontvangst op bovenverdieping.

- Draadloze printer problemen.

Computer verkoop:

U bent toe aan een nieuwe laptop of pc? Is uw oude laptop toe aan vervanging? Ook dan bent u bij Michiels Computerhulp aan het juiste adres. Michiels Computerhulp kan voor u een geschikt model op zoeken. Gemiddeld bent u dan tot €100 goedkoper uit dan in de meeste winkels. Alle merken laptops en computers kunnen geleverd worden. De computers worden standaard afgeleverd met NOD32 anti-virus. Geldig voor 1 jaar.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Michiels Computerhulp? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Michiels Computerhulp uit de rubriek automatisering uit Zwolle is gevestigd aan de Venestraat 2 in Zwolle. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-34347914.

Diensten en producten voor automatisering

Trefwoorden die horen bij Michiels Computerhulp zijn o.a. :