MER ICT in Zwolle

Adviesbureaus

Over MER ICT

MER ICT valt onder de rubriek telecom bedrijf in Zwolle.

MER ICT is een aanbieder van innovatieve oplossingen op het gebied van Telecommunicatie, Automatisering en Unified Communications voor de midden- en grootzakelijke markt.

MER ICT levert, implementeert en onderhoud deze complexe omgevingen en biedt een breed scala aan diensten, van Service & Support tot aan Managed en Hosted Solutions. Om de integratie tussen alle deelsystemen te realiseren worden in eigen beheer branchespecifieke applicaties en integratiesoftware ontwikkeld. MER ICT is als geen ander in staat invulling te geven aan de veranderde wensen en eisen van de eindgebruikers. De vraag om Innovatie, Kwaliteit, Ontzorging en Duurzaamheid kan alleen worden ingevuld door multi-disciplinaire organisaties die in staat zijn de eigen historische grenzen te doorbreken en de bereidheid hebben zich op alle vakdisciplines aan te passen.

MER ICT heeft zich vanuit een historie in telecommunicatie doorontwikkeld tot een multi-disciplinaire organisatie en biedt in dit kader de volgende activiteiten:

* Shared Service Center * Telecommunicatie * Automatisering * Unified Communications * Connectivity * Managed Solutions * Hosted Solutions * Applicatieontwikkeling ;

VoIP Communicatiesystemen, Draadloze Communicatie oplossingen, Contact Centers, Multi-Site Solutions, IP Netwerken, Mobiele (data) communicatie en Applicatie-integratie.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

MER ICT uit de rubriek telecom bedrijf uit Zwolle is gevestigd aan de Burg Drijbersingel 25 in Zwolle. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 038-3766222.

Diensten en producten voor telecom bedrijf

Trefwoorden die horen bij MER ICT zijn o.a. :