Medisch Pedicure Praktijk Voetzorg Zwolle in Zwolle

Medisch Pedicure Praktijk Voetzorg Zwolle: Professionele voetzorg en adviezen.

Over Medisch Pedicure Praktijk Voetzorg Zwolle

Medisch Pedicure Praktijk Voetzorg Zwolle valt onder de rubriek pedicure uit Zwolle.

De gezichten achter Medisch Pedicure Praktijk Voetzorg Zwolle zijn Carien en Yvonne. U kunt in deze praktijk terecht voor professionele voetzorg en advies op maat. Voetzorg Zwolle is gespecialiseerd in de behandeling van zwaarbelaste voeten en pijnklachten.

Veel mensen hebben last van hun voeten door bijvoorbeeld fysieke problemen, voetstand afwijkingen, intensief sporten of andere oorzaken. Voetzorg Zwolle helpt u graag om deze klachten te kunnen behandelen.

Daarnaast heeft Voetzorg Zwolle ook een samenwerkingsverband met ziekenhuis Isala. Dit samenwerkingsverband zorgt ervoor dat (wanneer nodig) op afspraak pedicurezorg aan bed aangeboden kan worden. Ook is Voetzorg Zwolle als expert verbonden aan het Expertisecentrum Voet- en Beweging te Zwolle. Daar werkt Voetzorg Zwolle met diverse disciplines (zoals podotherapie) samen.

Voetzorg Zwolle is gespecialiseerd in de: Oudere voet, diabetische voet, reumatische voet, sportende voet en spastische voet.

U staat bij Voetzorg Zwolle altijd centraal en samen met u zal er naar een oplossing gezocht worden voor uw voetproblemen/klachten. Voetzorg Zwolle is gevestigd op de begane grond zodat het goed toegankelijk is voor minder validen. Tevens is er een gratis parkeergelegenheid voor de deur.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Medisch Pedicure Praktijk Voetzorg Zwolle? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Medisch Pedicure Praktijk Voetzorg Zwolle uit de rubriek pedicure uit Zwolle is gevestigd aan de Kiekeboslaantje 11 in Zwolle. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53525480.

Diensten en producten voor pedicure

Trefwoorden die horen bij Medisch Pedicure Praktijk Voetzorg Zwolle zijn o.a. :