Massage praktijk Centraal in Zwolle

Massage praktijk Centraal: Waar u centraal staat.

Over Massage praktijk Centraal

Massage praktijk Centraal valt onder de rubriek massage uit Zwolle.

De drijvende kracht achter Massage praktijk Centraal is Agnes Schrijver. Kernwoorden Agnes: oprechte aandacht, tijd en betrokkenheid. Agnes volgt regelmatig trainingen en bijscholing om u te kunnen voorzien van de beste behandelingen.

Bij Massage praktijk Centraal kunt u onder andere terecht voor:

- Ontspanningsmassage: U kunt kiezen voor een massage van het hele lichaam of een deel van het lichaam.

- Zwangerschapsmassage: laat u bewuster ervaren, waaronder het voelen van veranderingen van uw lijf en voelen van contact met uw kindje.

- Heppie massage: Speciaal voor kinderen en volwassen met een Autisme Spectrum Stoornis.

In de praktijk van Massage praktijk Centraal wordt tevens gebruik gemaakt van pictogrammen of afbeeldingen om de communicatie te ondersteunen. Dit werkt uitermate goed bij bijvoorbeeld cliƫnten met een beperking.

De massages worden bij Agnes aan huis geven. De praktijk is rustgevend en sfeervol ingericht zodat u helemaal tot rust kunt komen tijdens een massage.

Voor meer informatie, een overzicht van de tarieven en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van Massage praktijk Centraal.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Massage praktijk Centraal uit de rubriek massage uit Zwolle is gevestigd aan de Lobeliastraat 35 in Zwolle. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-29400905.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Massage praktijk Centraal zijn o.a. :