Magnetiseur in Zwolle | Reëel Vitaal in Zwolle

Magnetiseren is het is het overbrengen van universele energie.

Over Magnetiseur in Zwolle | Reëel Vitaal

Magnetiseur in Zwolle | Reëel Vitaal valt onder de rubriek yoga en meditatie in Zwolle.

Magnetiseren is het laten doorstromen van energie. Magnetiseren herstelt de balans tussen lichaam en geest.

Op mijn 24e ontdekte ik dat ik helder voelend was. Dit ontdekte ik doordat ik pijn van mensen in mijn omgeving kon voelen. Dat was voor mij een vreemde gewaarwording. Omdat ik niet kon plaatsen wat het was, wat er gebeurde en wat ik er mee moest ben ik op onderzoek uitgegaan. Ik ben gaan lezen en ik ben zelf afgereisd naar Thailand. Weer terug in Nederland ben ik mensen gaan behandelen.

Het doel van een magnetische behandeling is het zelfhelend vermogen van het lichaam te activeren. Het gaat hierbij om zowel het zelfhelend vermogen van het fysieke als ook het zelfhelend vermogen van de geest.

Naast magnetiseren bied ik ook bach bloesem therapie aan. Meestal gebruik ik beiden in mijn behandelingen. Bach heeft 38 bloesemtincturen ontwikkelt. Deze helpen ons onze emoties beter in evenwicht te houden. Ik gebruik deze om het proces wat door magnetiseren op gang komt te ondersteunen. Bach tincturen zijn niet verslavend en kunnen naast reguliere medicatie worden ingenomen.

De behandeling. Ik maak strijkende bewegingen op dichte afstand van je lichaam. Ik houd mijn handen boven of op je lichaam. je zult tintelingen ervaren, of warmte en kou. Ook kan de pijn tijdelijk iets erger worden. Op het moment dat je niets voelt wil dat niet zeggen dat de behandeling niet werkt. Ieder lichaam werkt anders!

Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via het kopje afspraak maken op mijn website. Hier rechts klikt u door naar mijn pagina. Wie weet tot snel.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Magnetiseur in Zwolle | Reëel Vitaal uit de rubriek yoga en meditatie uit Zwolle is gevestigd aan de Lavendelstraat 21 in Zwolle. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-21260808.

Diensten en producten voor yoga en meditatie

Trefwoorden die horen bij Magnetiseur in Zwolle | Reëel Vitaal zijn o.a. :