Lieverst Sound in Zwolle

DJ huren met DJ set - drive in show bij Lieverstsound.nl uit Zwolle

Over Lieverst Sound

Lieverst Sound valt onder de rubriek evenementen bureau in Zwolle.

Wij willen voor onze klanten de meest voordelige- en servicegerichte drive in show in de regio Zwolle zijn! Bij ons zijn de kosten laag, waardoor onze marges klein zijn! Elders goedkoper ervaren? Laat het ons weten en wij komen er samen uit! Wij hebben niet de meest flitsende site, maar wel een flitsende service waar we u graag mee willen laten ervaren! Lees de reacties van onze opdrachtgevers in 'het Gastenboek' op deze site en u weet waarom.

Lieverst Sound werkt al meer dan 30 jaren in de regio Zwolle en Arnhem mee, die voor kwaliteit, prijs, ervaring, repertoirekeuze en enthousiasme garant staan voor een avond dansmuziek volgens de wensen van het publiek. Tevens worden alle afspraken door ons schriftelijk bevestigd binnen 48 uur in de vorm van een opdrachtbevestiging, zodat eventuele misverstanden worden voorkomen. In het geval van overmacht, bijvoorbeeld ziekte, zorgen wij voor een minimaal net zo 'n goede vervangende DJ in samenspraak met u! Gelukkig komt dit zeer zelden tot nooit voor!

Bij Lieverst Sound weet je zeker dat alles tot in de puntjes wordt geregeld en dat je een zorgeloze feestavond tegemoet gaat. Er is door Lieverst Sound nog nooit een feest geannuleerd!

Lieverst Sound drive in show is geschikt voor alle gelegenheden van bruiloft tot bedrijfsfeest. Het maakt niet uit waar u ons voor boekt. Wij zorgen voor een gepaste opstelling van de lichtshow, geluid en discomeubel. Tevens is het een feit dat wij door heel Nederland te boeken zijn.

Al jarenlang staat Lieverst Sound drive in show garant voor een spetterend feest. Onze Drive in show is geschikt voor kleinere en grotere feesten zowel binnen als buiten. Bij onze drive in show blijft altijd de kwaliteit voorop staan. Om dit te kunnen garanderen kiezen wij kwaliteit boven kwantiteit. Onze drive in show is altijd voorzien van een goede geluidsinstallatie, een goede lichtshow en op verzoek een krachtige rookmachine voor de special effects.

De discjockeys van Lieverst Sound zijn streng geselecteerd en hebben allemaal een ruime ervaring en beschikken over een breed muziekrepertoire. Zo maken wij van elke gelegenheid een feest!

Drive in show Lieverst Sound is voorzien van alle soorten muziek. Van de beste gouwe ouwe tot de nieuwste top 40 hits, maar ook dance classics ,reggae, rock, pop, Nederlandstalig, carnaval, nederpop, apres ski. Je kunt het zo gek niet bedenken.

Dat het organiseren van een (bedrijfs-) feest, festival of bruiloft heel wat voeten in de aarde heeft, zal u inmiddels bekend zijn. Een goede voorbereiding is dan ook uitermate belangrijk. Op uw mooi(st)e dag of avond moet alles immers perfect verlopen! Om deze reden laten steeds meer particulieren en bedrijven door geheel Nederland al meer dan 20 jaar hun muziek en andere vormen door ons verzorgen. Vergelijk gerust de prijzen en u zult weer bij ons eindigen! Ergens een goedkoper aanbod? Mail ons informatie@lieverstsound.nl

Drive in show Lieverst Sound is standaard voorzien van uitgebreide licht- en geluidsfaciliteiten. Bovendien is Lieverst Sound geschikt voor elke lokatie of evenement. Elke uitbreiding op het gebied van geluid, licht entertainment en aankleding is mogelijk. De grootste discohits aller tijden, dansende mensen van alle leeftijden en een uitstekende DJ die aanvoelt wat het publiek wil. Dit zijn de ingrediƫnten van drive in show Lieverst Sound.

U kunt Lieverst Sound zowel overdag als 's avonds benaderen!

Telefoon 06-24178156.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Lieverst Sound uit de rubriek evenementen bureau uit Zwolle is gevestigd aan de Gedeputeerdenlaan 28 in Zwolle. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24178156.

Diensten en producten voor evenementen bureau

Trefwoorden die horen bij Lieverst Sound zijn o.a. :