Laminaat All-In in Hasselt

Laminaat All-In

Over Laminaat All-In

Laminaat All-In valt onder de rubriek vloeren uit Zwolle.

Bent u opzoek naar een nieuwe vloer? Dan bent u bij Laminaat All-In aan het juiste adres.

Wij zijn Laminaat All-In. Wij zijn de compleetste in vloeren leggen en staan bekend om de kwaliteit van onze vloeren. Verder hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in het leggen van vloeren.

Wij leggen in heel Nederland vloeren tegen de beste en scherpste prijs. U kunt een gratis een offerte aanvragen of staal.

Bij ons kunt u betalen met een creditcard of met iDEAL. Wij hebben onze eigen professionele stoffeerders en vakmannen met wie wij al jaren zaken doen en waarvan wij zeker weten dat zij u de beste service kunnen leveren want daar staan wij garant voor.

Heeft u nog vragen voor ons? Of wilt u meer te weten komen over ons en onze vloeren? Neem dan gerust contact met ons op of neem een kijkje op onze website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Jeroen Hermans dinsdag 31 juli 2018

3,5 sterren

“Ik heb een laminaatvloer door hun laten leggen. Zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding en heel erg aardige verkopers en monteurs die het komen leggen. Alles was mooi opgeruimd na afloop. Volgende keer koop ik weer gewoon bij hun!”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 7.

Contact opnemen

Laminaat All-In uit de rubriek vloeren uit Zwolle is gevestigd aan de Handelsweg 8-4 in Hasselt. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 038-7507650.

Diensten en producten voor vloeren

Trefwoorden die horen bij Laminaat All-In zijn o.a. :