Kraggehof vergaderen aan het water in Groningen

Kraggehof vergaderen aan het water gevestigd in Groningen. Wilt u er even tussenuit met uw gezin, familie of vrienden? Dan is de Kraggehof het ideale vakantiehuis voor u. Ook voor al uw zakelijke besprekingen, workshops en trainingen vormt de Kraggehof een geschikte en inspirerende locatie.

Over Kraggehof vergaderen aan het water

Kraggehof vergaderen aan het water valt onder de rubriek recreatie in Zwolle.

Natuurlijk genieten in De Kraggehof

Deze nostalgische boerderij ligt aan het water in Belt-Schutsloot nabij Giethoorn, temidden van het prachtige natuurgebied de Wieden.

De groepsaccommodatie onderscheidt zich door haar natuurlijke ligging en gezellige, huiselijke sfeer. Het biedt overnachtingsmogelijkheden tot 21 personen en heeft ruim voldoende parkeergelegenheid.

Het huis is inmiddels een geliefde locatie voor zowel zakelijke als particuliere gasten.

De Kraggehof is gelegen in een uniek gebied. De waterrijke natuur van de Wieden, met haar meren, weidse rietlanden en vele kleine slootjes is een prachtige omgeving voor fiets-, wandel- en vaartochten. Met de Kraggehof als uitvalsbasis is alles mogelijk!

Wilt u er even tussenuit met uw gezin, familie of vrienden?

Dan is de Kraggehof het ideale vakantiehuis voor u. Ook voor al uw zakelijke besprekingen, workshops en trainingen vormt de Kraggehof een geschikte en inspirerende locatie.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kraggehof vergaderen aan het water uit de rubriek recreatie uit Zwolle is gevestigd aan de Westersingel 51 in Groningen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 050-3142159.

Diensten en producten voor recreatie

Trefwoorden die horen bij Kraggehof vergaderen aan het water zijn o.a. :