Knigge Mediation in Zwolle

Knigge Mediation: Goed uit elkaar.

Over Knigge Mediation

Knigge Mediation valt onder de rubriek mediation uit Zwolle.

Gaat u scheiden of uw samenwoning beëindigen? Dan kan ik bij Knigge Mediation u daarbij helpen.

Mediation is de beste, snelste en goedkoopste manier om afspraken te maken met elkaar. Ik ben een professionele en neutrale familiemediator die kijkt naar de wensen van u en uw partner en hierdoor komt met goeie afspraken die uw allebei past en waar er ook naar de juridische, fiscale en financiële consequenties van uw keuzes wordt gekeken.

Cliënten met een laag inkomen en weinig vermogen kunnen kijken tijdens het intakegesprek of jullie geschikt zijn voor een gesubsidieerde rechtsbijstand.

Ook is het voor uw kinderen erg belangrijk dat de conflicten welke tussen de ouders spelen niet tussen de kinderen komen. U moet uiteindelijk weer verder als collega-ouders en dat maakt een goede communicatie erg belangrijk.

Wilt u graag meer informatie? Neem dan eens een kijkje op onze website. Voor verdere vragen kan er natuurlijk ook altijd even contact met ons worden opgenomen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Knigge Mediation uit de rubriek mediation uit Zwolle is gevestigd aan de Maaslaan 65 in Zwolle. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-28205947.

Diensten en producten voor mediation

Trefwoorden die horen bij Knigge Mediation zijn o.a. :