Kleur Bkennen in Zwolle

Kleur Bkennen: Sta op en Schitter!

Over Kleur Bkennen

Kleur Bkennen valt onder de rubriek workshops uit Zwolle.

Versterk je uitstraling en daarmee je succes!

Het gezicht achter Kleur Bkennen is Grietje Jongsma. Zij is imago consulent (imago = binnen-, buiten-, en overkant) en helpt mensen graag om de beste versie van zichzelf te worden. Kleur en uitstraling worden beter onthouden dan je naam!

Naast advies over je imago geeft Grietje ook inzicht in je drijfveren en competenties middels een unieke persoonlijkheidstest. Hoewel je veel verstand van zaken hebt, heb je misschien niet altijd het gevoel dat je alles laat zien wat er in je zit. Je wilt meer uit jezelf halen, je potentie meer zichtbaar maken en ook meer energie halen uit je werk! Hoe doe je dat? De sleutel ligt in jezelf.

Bij Kleur Bkennen leert je … • Meer over een eerste indruk, hoe werkt het? • Wat je kunt doen om over te komen zoals je bent • Over de impact van je kledingkeuze, kleuren & vormen • Over de verschillende kleuren met hun bijbehorende drijfveren, je gedrag en met welke kleuren je het beste tot je recht komt • Op een zeer verrassende en leerzame manier ECHT kennis te maken met jezelf en stil te staan bij dat wat je laat zien en achter laat.

Met veel plezier koppelt Grietje haar ervaringen in het bedrijfsleven, bij de overheid én kennis van kleur als taal via persoonlijke kleuradvies, persoonlijke stijladvies, workshops en trainingen op locatie. Bedoeld voor particulieren en bedrijven.

Voor meer informatie kunt u bellen of een kijkje op de website nemen.

Over Grietje: Grietje Jongsma leert klanten zich overtuigend neer te zetten en is expert op het gebied van imago en kleur. Ze heeft een brede achtergrond in het toerisme, logistiek en HRM. Ze heeft een eigen bemiddelingsbureau gehad voor ZZP-ers die werk zochten bij de overheid. Haar eigen zoektocht naar het vinden van haar droombaan was de aanzet tot een radicale verandering in haar dagelijkse werk en resulteerde in Kleur Bkennen.

Wanneer je wordt wie je bent heeft het leven echt een toegevoegde waarde.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kleur Bkennen uit de rubriek workshops uit Zwolle is gevestigd aan de Molenweg 309 in Zwolle. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-14371765.

Diensten en producten voor workshops

Trefwoorden die horen bij Kleur Bkennen zijn o.a. :