Kleur Bkennen in Zwolle

Kleur Bkennen: Sta op en Schitter!

Over Kleur Bkennen

Kleur Bkennen valt onder de rubriek workshops uit Zwolle.

Weet jij wat je het beste kunt aantrekken naar een sollicitatiegesprek of een presentatie? Weet jij welke kleur jouw ogen en huid laten stralen? Weet jij hoe je jouw persoonlijkheid tot uitdrukking kunt laten komen in de keuze van je kleding?

Nee? Lees dan nog even verder, want dan kan ik je helpen om erachter te komen wat jou bijzonder maakt, wat jouw kleur is en waar jouw talenten liggen.

Ik ben Grietje Jongsma en ik help je graag om te gaan schitteren, zodat je meer voldoening uit je werk en je privé leven kunt halen en je uit je comfortzone durft te stappen. Ik ben imago consulent. Imago is een ander woord voor je binnenkant en je buitenkant, kortom je uitstraling! Als je imago in balans is, heb je een krachtiger uitstraling, meer verbinding, meer zelfvertrouwen en meer succes.

Bij Kleur Bkennen leer je:

- Hoe je zorgt dat de eerste indruk die anderen van je hebben, overeenstemt met wie je echt bent - Welke kleding bij jouw figuur en je persoonlijkheid past - Welke kleuren jouw imago versterken en je laten stralen

Je leert jezelf op een verrassende manier kennen. Je maakt niet alleen kennis met kleur, maar ook met jezelf. Je ontdekt de uitstraling die past bij jouw innerlijk en uiterlijk. Daardoor voel je je zelfverzekerder in elke situatie. Voor een presentatie, training of sollicitatiegesprek. Maar ook voor een gaaf feest of gewoon thuis.

Uit onderzoek blijkt dat mensen kleur en uitstraling beter onthouden dan je naam.

Wanneer je wordt wie je bent heeft het leven echt een toegevoegde waarde.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kleur Bkennen uit de rubriek workshops uit Zwolle is gevestigd aan de Molenweg 309 in Zwolle. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-14371765.

Diensten en producten voor workshops

Trefwoorden die horen bij Kleur Bkennen zijn o.a. :

Nieuws van Kleur Bkennen in Zwolle

Workshop Personal branding

Workshop Personal branding

Weet jij wat jou onderscheid en uniek maakt? En hoe je dit aan de buitenwereld communiceert?