Kleur Bkennen in Zwolle

Voor kleurrijke verbindingen - teambuilding

Over Kleur Bkennen

Kleur Bkennen valt onder de rubriek coaching uit Zwolle.

Weet jij waar jij goed in bent? Nog eerder komt misschien de vraag: weet jij wie je bent? Vaak vergelijken we ons met anderen en weten we heel goed waar we niet goed in zijn. Ook blijkt uit verschillende onderzoeken dat 4 op de 10 Nederlanders niet blij is met zijn/haar werk.

Herkenbaar? Lees dan nog even verder.

Ik ben zelf iemand die een enorme zoektocht achter de rug heeft op dit gebied. Ik kon echt jaloers kijken naar vriendinnen die echt specialist waren geworden door de jaren heen, terwijl ik na een poos altijd weer uitgekeken raakte op mijn werk. Wat maakte mij nu speciaal? Tsja, met mensen omgaan ging mij altijd goed af. Ook voelde ik mensen altijd goed aan en hou ik ervan om mijzelf verder te ontwikkelen en anderen daarin mee te nemen. Ik ben een rasechte bemiddelaar en optimist. Ik zie altijd kansen. Maar om daar nu je werk van te maken?

Toch heb ik dat gedaan!

Nu help ik jou om ten eerste te ontdekken wat jouw passie is! Wanneer je dat hebt ontdekt, kun je daar je werk van maken of misschien naast je werk iets mee doen wat jou weer echt blij maakt! Het gaat je weer een gevoel van voldoening en van betekenis zijn geven. Omdat ik deze trajecten zo leuk vind om te doen zet ik ze nu ook in bij teams. Ontdek elkaars 'Super power'! Echt, je staat versteld hoe leuk en leerzaam het is om als team te ontdekken waar ieders talenten liggen. Het is interactief en altijd positief! We hebben elkaar nodig, iedereen is uniek!

Geef jezelf (of je team) een groot cadeau en ontdek de Kracht van Kleur en Imago.

The purpose of life is a life of purpose!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kleur Bkennen uit de rubriek coaching uit Zwolle is gevestigd aan de Molenweg 309 in Zwolle. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-14371765.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Kleur Bkennen zijn o.a. :

Nieuws van Kleur Bkennen in Zwolle

Workshop Personal branding

Workshop Personal branding

Weet jij wat jou onderscheid en uniek maakt? En hoe je dit aan de buitenwereld communiceert?