Kien Kids Kindercoaching in Zwolle

Leer kinderen hoe ze hun eigen kwaliteiten als kracht kunnen inzetten!

Over Kien Kids Kindercoaching

Kien Kids Kindercoaching valt onder de rubriek coaching in Zwolle.

Nienke Dekker is de drijvende kracht achter Kien Kids Kindercoaching.

Als coach hoop ik te bereiken dat de kinderen die ik begeleid in staat zijn goed te functioneren in hun dagelijks leven zonder dat daarbij hun unieke eigenschappen verloren gaan. Contact maken door echt te luisteren en te kijken naar het kind. Het kind te zien en laten ervaren dat het er mag zijn. Samen ontdekken we wat hij of zij nodig heeft om zich verder te kunnen ontwikkelen, waar zijn of haar eigen kracht ligt. In plaats van te focussen op de problemen die het in zijn omgeving ervaart gaan we onderzoeken welke vaardigheden al in huis zijn om die in te zetten in situaties die het kind lastig of moeilijk vindt.

Tijdens mijn werk als coach ben ik elke keer op zoek naar nieuwe idee├źn, methodieken, inzichten en specialisaties. Zo blijf ik mezelf ontwikkelen en kan ik nog meer kinderen begeleiden.

Kien Kids is een praktijk voor kindercoaching die zich met name specialiseert in de begeleiding van begaafde, hoogbegaafde en uitzonderlijk begaafde kinderen, boze kinderen en in de begeleiding van kinderen met angstproblematiek. Kien Kids kindercoach Nienke Dekker heeft uit eigen ervaring meegekregen wat het betekent en inhoudt om de zorg en opvoeding te mogen doen van een uitzonderlijk begaafd kind. Dit geeft zowel thuis, als op school, als in verdere contacten uitdagingen waarvoor geen standaardoplossing voorhanden is.

Kien Kids heeft de kennis om zowel het kind als de ouder te begeleiden, het behulp van gesprekken, observaties en doelgerichte adviezen. Maar belangrijker nog is dat ze de kinderen ziet en dat zij zich gezien voelen zodat we vanuit daar samen verder kunnen bouwen.

Kindercoaching bij Kien Kids is bedoeld voor kinderen van 4 tot 14 jaar oud. Door het kind letterlijk in zicht te hebben, kunnen eventuele negatieve patronen doorbroken worden. Tijdens de kindercoachingsessie wordt het kind zich bewust van zijn gevoelens, gedachten en gedrag. Met behulp van opbouwende oefeningen, krijgt het kind de juiste vaardigheden aangereikt die nodig zijn om de gewenste situatie te bereiken.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kien Kids Kindercoaching uit de rubriek coaching uit Zwolle is gevestigd aan de Zwartewaterallee 44 in zwolle. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-46226356.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Kien Kids Kindercoaching zijn o.a. :