Kapsalon Gerlinda in Zwolle

Kapsalon Gerlinda: uw kapper in Zwolle!

Over Kapsalon Gerlinda

Kapsalon Gerlinda valt onder de rubriek kapper in Zwolle.

Zoekt u een professionele kapsalon? Dan bent u bij Kapsalon Gerlinda aan het juiste adres. In deze kapsalon staan diverse professionele kapsters voor u klaar om uw haarwensen te realiseren. Kapsalon Gerlinda is goed bereikbaar en er is een gratis parkeergelegenheid voor de deur.

U kunt kiezen voor diverse behandelingen. Hieronder ziet u een overzicht van deze behandelingen terug.

– Haar kleuren, coupe soleil, blonderen.

– Dameskapsels, herenkapsels, kinderkapsels.

– Feestkapsels, bruidskapsels.

– Haar stijlen.

– Haar knippen.

– Permanent.

- Haarstyling.

Bij Kapsalon Gerlinda kunt u knippen met en zonder afspraak. Wanneer u zeker wilt weten hoe laat u terecht kunt voor een behandeling, kunt u even bellen om een afspraak te maken.

In de salon werken de kapsters met de producten van het professionele kappersmerk Goldwell. Deze verzorgings- en stylingsproducten kunt u ook kopen.

Naast kappersbehandelingen kunt u bij Kapsalon Gerlinda ook terecht voor leuke cadeautjes zoals bad spulletjes, tassen, soja melts en meer.

Daarnaast heeft Kapsalon Gerlinda ook een eigen stomerij en wasserij waar u terecht kunt met uw jassen, kostuums en dekbedden.

Heeft u een vraag aan Kapsalon Gerlinda? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. Voor meer informatie kunt u ook altijd een kijkje op de website nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kapsalon Gerlinda uit de rubriek kapper uit Zwolle is gevestigd aan de Stien Eelsinghstraat 4 in Zwolle. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 038-4650989.

Diensten en producten voor kapper

Trefwoorden die horen bij Kapsalon Gerlinda zijn o.a. :